Sisältöjulkaisija

angle-left Pyhäselän koulun kuntosali avautuu kesän ajaksi käyttöön ja Niittylahden opiston kuntosali on kesän ajan pois käytöstä!

Pyhäselän koulun kuntosali avautuu kesän ajaksi käyttöön ja Niittylahden opiston kuntosali on kesän ajan pois käytöstä!

Pyhäselän alueen kuntosalien käyttäjät huomio!

Ehdimme jo tiedottamaan, että Pyhäselän koulun kuntosali on käyttökiellossa korkeiden radonpitoisuuksien vuoksi. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että arvot on mitattu kuntosalin eteisestä eivätkä ne estä kuntosalin käyttöä. Terveysviranomaiselta saamiemme ohjeiden mukaisesti kyseisen tason arvot eivät ole este tilan käytölle, mikäli "tilassa työskentelevän henkilön työaika ei ylitä 600 tuntia vuodessa". Ja aivan noin kauaa kukaan ei taida kuntosalilla olla 😉

Pyhäselän koulun kuntosali on siis normaalisti kulkutunnisteella käytössä myös kesällä. Tiloihin tulossa olevat korjaustoimenpiteet voivat tosin aiheuttaa tilapäisiä käyttörajoituksia jossain vaiheessa kesää, mutta niistä tiedotamme erikseen.

Sen sijaan eilen saamamme tiedon mukaan Riverian hallinnossa olevan Niittylahden opiston kuntosalin ovet pysyvät kiinni 31.7.2020 saakka. Eli ko. sali EI ole kesällä käytössä. Kuntosalikorttien voimassaoloaikaa jatketaan vuoden loppuun.

Sivu arviointi ja palaute