Sisältöjulkaisija

angle-left Väylävirasto: Joensuun ratapihan rakentaminen rajoittaa Sirkkalan alikulkusillan käyttöä

Väylävirasto: Joensuun ratapihan rakentaminen rajoittaa Sirkkalan alikulkusillan käyttöä

Sirkkalan alikulkusillan korjaaminen alkoi maanantaina 10. toukokuuta Kettuvaarantiellä, Joensuun ratapihalla. Työt jatkuvat syyskuun puoliväliin saakka ja vaikuttavat kaikkiin liikkumisen muotoihin sillan alla ja päällä. Tilapäiset liikennejärjestelyt ovat voimassa koko työn ajan.

Työt etenevät kolmessa vaiheessa. Maanantaina alkaneessa ensimmäisessä vaiheessa sillan yli kulkeva kävely- ja pyörätie suljettiin ja alittava vastaava väylä suljettiin toiseen suuntaan. Myös asemalaiturille sillan alta johtavat portaat poistuivat käytöstä. 

Moottoriajoneuvojen ajokaistoja on kavennettu ja nopeusrajoitus alennettu 30 kilometriin tunnissa.  

– Tilapäiset liikennejärjestelyt on merkitty selkeästi liikennemerkein ja kiertotiet opastein, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jetro Matilainen Väylävirastosta.  

Toisessa vaiheessa suljetaan Kettuvaarantien pohjoispuolen kävely- ja pyörätie ja kadun pohjoispuolelta rajataan työalue. Alikulkusillan korjaaminen on osa toukokuun alussa käynnistynyttä Joensuun ratapihan rakennushanketta. Työt näkyvät asemalla myös jo niin, että raiteet 1 ja 2 on suljettu junaliikenteeltä kesän ajaksi.  

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.