Sisältöjulkaisija

angle-left Uusi vuosi tuo korotuksia liikuntapaikkojen maksuihin

Uusi vuosi tuo korotuksia liikuntapaikkojen maksuihin

Tulevalle vuodelle liikuntapaikkoihin myytäviä kertalippuja korotetaan 10 tai 20 sentillä, muihin hintoihin on tulossa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kahden prosentin korotus.

Joensuu Areenan ja uimahallien kertalippuja sekä Areenan kiipeilymaksuja korotetaan kymmenellä sentillä. Korotus ei koske joensuulaisten oppilaitosten uimahallien oppilasmaksuja. Kymmenen sentin korotuksesta poikkeuksen tekevät Vesikon virkistysuimalan ja Rantakylän uimahallin aikuisten kertaliput, joihin on tulossa 20 sentin korotus. Vastaavasti lasten, opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien uintikertalippujen hintaa ei koroteta. Kaikkia muita liikunnan taksoja korotetaan kahdella prosentilla.

Uutena tuotteena Vesikon ja Rantakylän uimahalleihin lisätään 25 kerran sarjalippu. Samalla 50 kerran sarjaliput poistetaan hinnastosta.

Kaikki vuoden 2020 hinnat on koottu Liikuntapalvelujen palvelumaksut, tilavuokrat sekä vuorojakoperusteet 2020 -asiakirjaan, joka löytyy vuoden vaihteen jälkeen liikunnan nettisivuilta osoitteessa www.joensuu.fi/maksut.

Yhteenvedot edellä mainittuun asiakirjaan tehdyistä muutoksista on luettavissa Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan päätöksistä 20.11.2019 § 27 ja 18.12.2019 § 42. Kyseiset päätökset on haettavissa myös kaupungin nettisivuilta Esityslistat ja pöytäkirjat -linkin alta.

 

Lisätietoja

Timo Heinonen
liikuntajohtaja
p. 050 3654922 / timo.heinonen@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.