Sisältöjulkaisija

angle-left Uudistunut TalentHub Joensuu on kansainvälisten osaajien ja paikallisten yritysten kohtaamispaikka

Uudistunut TalentHub Joensuu on kansainvälisten osaajien ja paikallisten yritysten kohtaamispaikka

Joensuun työllisyyspalvelujen alla toimii juuri uudistunut TalentHub, joka on kansainvälisten osaajien ja paikallisten yritysten kohtaamispaikka.

TalentHub kehittää kansainvälisille osaajille suunnattuja työllisyyspalveluja ja tekee tiivistä yhteistyötä yritysten, oppilaitosten ja muiden organisaatioiden kanssa.

Tavoitteena on tukea integroitumista Joensuun alueelle ja vahvistaa alueen veto- ja pitovoimaa.

– Pohjois-Karjalan kansainvälisissä opiskelijoissa ja ammattilaisissa on valtava potentiaali alueen yritysten hyödynnettäväksi. TalentHub Joensuun tavoitteena on tuoda tämä osaaminen esiin sekä tukea paikallisen yrityselämän kasvua ja monimuotoisuutta, kertoo Joensuun työllisyyspalvelujen viestintäkoordinaattori Anne-Maria Kankaisto.

TalentHub Joensuun keskeinen palvelu on uusi verkkosivusto, jolla osaajat voivat luoda itselleen osaajaprofiilin ja markkinoida itseään työnantajille. Kansainvälisiksi osaajiksi katsotaan kansallisuudesta riippumatta kaikki ammattilaiset ja opiskelijat, joilla on kansainvälistä työkokemusta, markkinoiden tuntemusta tai kielitaitoa.

Yritykset puolestaan voivat etsiä sivuston kautta työntekijää tai työharjoittelijaa ja ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikoista. Sivustolla on myös tietoa koulutusmahdollisuuksista sekä muista palveluista Joensuun alueen kansainvälisille osaajille ja työnantajille.

– Toivomme, että työnantajat saavat sivustosta uuden työkalun kasvun, kansainvälistymisen ja rekrytoinnin tueksi, sanoo valmennuspäällikkö Marjatta Rummukainen.

TalentHub Joensuu tarjoaa kv-osaajille ja yrityksille verkkosivuston lisäksi muitakin palveluita: tapahtumia, palveluita yrityksille sekä Luotsin duuni- ja yritysagenttien avun.

Uusi verkkosivusto on esittelyssä Luotsi Joensuun järjestämässä webinaarissa 19. toukokuuta. Livelähetyksessä on vieraana paikallisia yrityksiä ja maakuntajohtaja Markus Hirvonen. Lähetystä pääsee seuraamaan Luotsin YouTube-kanavalla.

TalentHub Joensuu käynnistyi vuonna 2018 Business Joensuun ja Karelia-ammattikorkeakoulun koordinoimana kaksivuotisena hankkeena ja nyt sivusto on avattu uudelleen kokonaan uudistettuna.
TalentHub Joensuu -verkkosivusto on osoitteessa www.talenthubjoensuu.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.