Sisältöjulkaisija

angle-left Urheilukaupunki Joensuu tarjoaa kaikille ilmaisen superpesisottelun

Urheilukaupunki Joensuu tarjoaa kaikille ilmaisen superpesisottelun

Joensuun kaupunki tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden tutustua naisten Superpesikseen lauantaina 1. heinäkuuta klo 16:00 alkaen Mehtimäen pesäpallostadionilla. Yleisölle ilmainen ottelu kuuluu kaupungin ja Joensuun Mailan kuluvan kauden naisten superpesiksen yhteistyösopimukseen.

– Joensuu on kaupunki, jossa on helppoa hikoilla yhdessä niin laduilla, poluilla, kentillä kuin katsomoissa. Tarjolla on kaikille avoin ja ilmainen mahdollisuus tutustua pesäpalloon ja ennen kaikkea naisten superpesikseen. Haluamme urheilukaupunkina mahdollistaa mahdollisimman monelle osallistumisen huipputason urheilutapahtumaan, toteaa Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

– Toivotamme Joensuun Mailan ja Hyvinkään Tahkon otteluun kaikki vauvasta vaariin tervetulleiksi ja tutustumaan kansallislajiimme. Ottelu alkaa lauantaina 1. heinäkuuta klo 16 alkaen ja täytämme penkit saapumisjärjestyksessä. Kannattaa tulla tutustumaan pesäpalloon, mutta myös pesäpallostadioniin, jos siellä ei ole vielä tullut käytyä. Nyt siihen pääsee tutustumaan tositoimissa, taustoittaa yhteistyötä Super-Joma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen.

Joensuun kaupunginhallitus ja -valtuusto linjasivat urheilukaupungin tavoitteista ja kehittämisestä kesäkuussa 2022. Urheilukaupunki Joensuun ohjelman tavoitteena on, että Joensuu tunnetaan monipuolisena liikuntakaupunkina ja menestyvänä urheilukaupunkina. Joensuussa jokaisen on helppoa hikoilla.

Lisätietoa urheilukaupunki Joensuun ohjelmasta osoitteessa helppohikoilla.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.