Sisältöjulkaisija

angle-left Ui elämäsi kuntoon -kampanja käynnistyy uimahalleissa

Ui elämäsi kuntoon -kampanja käynnistyy uimahalleissa

Lokakuussa uimahalleissa pääsee kilpailemaan itseään vastaan. Kyse on Ui elämäsi kuntoon -kampanjasta, jonka tavoitteena on aktivoida niin uusia kuin vanhojakin kävijöitä uimahalleihin. Kampanjan aikana kävijät saavat uimahallilta kortin, johon voi merkitä uidut metrit ja vesijumpatut minuutit. Osallistuneiden kesken arvotaan myös henkilökohtaisia palkintoja. Pääpalkintona on kuukauden kortti sekä Rantakylän uimahalliin että Vesikkoon. Molemmat uimahallit osallistuvat myös kansalliseen uimahallien väliseen kisaan.

Kampanjan aikana hallien henkilökunta opastaa erilaisissa uintitekniikoihin liittyvissä asioissa. Vinkkejä voi pyytää vaikkapa rintauinnin potkuun tai Hydrohex -allasjumppasovelluksen käyttöön. Lokakuussa ko. sovellus on käytettävissä Vesikossa viikoilla 41–42 ja Rantakylän uimahallissa viikoilla 40 sekä 43–44.

Uimahalleissa hygienia on aina ollut tärkeä asia ja viime aikoina siivousta on lisätty entisestään. Tällä varmistetaan, että hallissa on jokaisen turvallista käydä. Tervetuloa uimaan ja jumppaamaan!


Vuodesta 1992 saakka järjestetty kansallinen Ui Kesäksi Kuntoon -kampanja on uudistunut ja vaihtanut nimeään. Nykyisin Ui Elämäsi Kuntoon -nimeä kantava kampanja toteutetaan kahdesti vuoteen. Kampanjaan osallistuvat uimahallit palauttavat hallikohtaiset koosteet kampanjan päätteeksi Uimaliittoon. Uimaliitto kokoaa tulokset yhteen ja palkitsee aktiivisimmat uimahallit. Palkintoina olevat uintivarustepaketit uimahallit voivat jakaa haluamallaan tavalla.

 

Lisätietoa

Olga Wasenius
Liikuntakoordinaattori
olga.wasenius@joensuu.fi
p. 050 3598661


Vesa Martiskainen
Liikuntapalvelupäällikkö
vesa.martiskainen@joensuu.fi
p. 0500 763930