Sisältöjulkaisija

angle-left Työtä!-rekrytapahtuma Luotsissa 30.9. avoinna kaikille työnhakijoille

Työtä!-rekrytapahtuma Luotsissa 30.9. avoinna kaikille työnhakijoille

TYÖTÄ!-rekrytapahtuma järjestetään keskiviikkona 30. syyskuuta Luotsin tiloissa Joensuussa.

Aiempina vuosina järjestäjät ovat kutsuneet suljettuun tilaisuuteen joensuulaisia työnhakijoita, mutta tänä syksynä tapahtuma avataan kaikille.

Työnhakijat voivat varata haastatteluaikoja itseään kiinnostaville työnantajille etukäteen Luotsista. Mukaan on ilmoittautunut yhdeksän työnantajaa eri toimialoilta. Uusilla järjestelyillä pystytään koronatilanteessa hallitsemaan osallistujamäärää ja varmistamaan, että haastattelut sujuvat turvallisuusohjeistuksen mukaisesti.

– Tapahtuman tavoitteena on luoda matalan kynnyksen kohtaamisia työnantajien ja työnhakijoiden välille sekä nopeuttaa työnhakua. Pikahaastattelujen lisäksi kävijöille on tarjolla tietoa Luotsin duuniagenttien tarjoamasta henkilökohtaisesta valmennuksesta. Tätä helpommaksi ei töiden hakeminen enää voi mennä, sanoo palvelukoordinaattori Hilkka Mäkinen Luotsista.

Viime syksyn tapahtumassa haastatteluja toteutui noin 90 ja välittömästi tapahtuman jälkeen työllistyi yli kymmenen henkilöä.

Tänä vuonna työnantajista mukana ovat ainakin PKO, Barona, Lassila & Tikanoja Oyj, Attendo, Terveystalo, Opset Oy, Enia Oy ja Ouneva Group. Listaus avoimista paikoista julkaistaan Luotsin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Kymmenen minuutin pikahaastatteluaikoja voi varata Luotsin infosta puhelimitse ja WhatsAppin kautta numerosta 050 470 6553, Luotsin verkkosivujen chatin kautta osoitteessa www.luotsijoensuu.fi tai käymällä paikan päällä Luotsissa.

Luotsi on Kauppakeskus Centrumin katutasossa osoitteessa Kauppakatu 29, Joensuu.

Tapatuman järjestävät Luotsi, Pohjois-Karjalan TE-palvelut ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n Tarmo-hanke.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.