Sisältöjulkaisija

angle-left Tarjouskilpailu käynnissä omakotitontista Hukanhaudalla ja rivitalotontista Karhunmäessä

Tarjouskilpailu käynnissä omakotitontista Hukanhaudalla ja rivitalotontista Karhunmäessä

Joensuussa viikonloppuna 6.–7.4. järjestettävien Rakenna-Sisusta-Asu-messujen tiimoilta kaupungilla on käynnissä tonttitarjouskilpailu yhdestä rivitalotontista Karhunmäessä ja yhdestä omakotitontista Hukanhaudalla.

Hukanhaudan omakotitontti on Sompatiellä ja sen pohjahinta on 50.000 euroa. Karhunmäen rivitalotontti on Laudekadulla ja pohjahinta on 170.000 euroa.

Jätä tarjous sähköisessä palvelussa 24.4.2019 kello 15 mennessä. Tonteista on lisätietoja ja linkki sähköiseen hakuun osoitteessa www.joensuu.fi/tontit-ja-maa-alueet. Lisätietoja saa myös kiinteistösihteeri Marita Viljakaiselta numerosta 050 361 1905.

Hukanhauta on omakotitalovaltainen kaupunginosa Niinivaaran eteläpuolella, Pyhäselän tuntumassa. Lähialueella on monipuoliset ulkoliikunta- ja virkistysmahdollisuudet. Hukanhaudalla on päivittäistavarakauppa, posti ja huoltoasema. Niinivaaran palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Karhunmäki on uusimpia asuinalueita Joensuussa. Se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupunkikeskustasta. Alueella on vehreitä ulkoilumaisemia, ja se onkin kasvattanut suosiotaan lapsiperheiden asuinalueena. Karhunmäen alueella on kaksi päiväkotia, uusi koulu ja juuri valmistunut lähiliikuntapaikka.