Sisältöjulkaisija

angle-left Syyslomalla vaikka yöksi nuorisotalolle – lomatekemistä tarjolla ympäri Joensuuta

Syyslomalla vaikka yöksi nuorisotalolle – lomatekemistä tarjolla ympäri Joensuuta

Lapsille ja nuorille suunnattu syyslomatarjonta Joensuussa on monipuolista ja tekemistä päästään jälleen järjestämään lähes ”vanhalla normaalilla”. Vuoden takaiseen verrattuna kattausta on pystytty lisäämään ja muun muassa kaupungin yönuokkarit palaavat ohjelmistoon. Syysloma on Joensuussa 18.10. alkavalla viikolla.

– Joensuun nuorisopalvelut järjestää perinteistä avointa nuorisotoimintaa, pelikerhoja ja yönuokkaa ja 16–29-vuotiaille suunnatut Harrastepankin toiminnot pyörivät loman ajan. Myös etsivä nuorisotyö on tavoitettavissa loman aikana. Järjestöt tarjoavat runsaasti valinnanvaraa lomalle ja Vaara-kirjastot järjestävät nimensä mukaisesti kauhua Pyhäselän ja Reijolan kirjastoissa. Eli ihan kiitettävästi kattausta yhdelle viikolle, toteaa erityisnuorisotyön koordinaattori JP Mattila.

Toimintaa järjestetään voimassa olevien terveysturvallisuusohjeiden mukaan ja kokoontumisrajoituksissa noudatetaan kaupungin linjauksia. Sisätiloissa yli 12-vuotiaat käyttävät kasvomaskeja ja kosketuspintojen hygieniasta pidetään huolta. Käsidesit ovat siis tuttu tuoksu myös syyslomalla.

– Nuoret ovat löytäneet syksyn aikana toimintoihin mukaan lähes ennätystahtiin. Toimintamme on rajoituksista huolimatta koettu mielekkääksi, joten syyslomasta voi odottaa vilkasta myös osallistujamäärän suhteen. Tietysti toivomme kaikilta toimintaan osallistuvilta yhteisvastuuta, ettei sairaana mukaan lähdettäisi, kertaa Mattila.

Lasten ja nuorten syyslomatoiminnot kootusti osoitteessa nuortenjoensuu.fi/harrastuskalenteri.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.