Sisältöjulkaisija

angle-left Start me up -liikeideakilpailuun yli 140 ehdotusta

Start me up -liikeideakilpailuun yli 140 ehdotusta

Maaliskuun lopussa päättyneeseen Start Me Up -liikeideakilpailuun jätettiin yhteensä 142 ideaa.

Business Joensuun järjestämässä Start Me Upissa haettiin tajunnanräjäyttäviä ideoita, joista voi kasvaa uusia pohjoiskarjalaisia menestystarinoita. Kaksi kuukautta kestänyt kilpailu keräsi erittäin laadukkaita ideoita, joita nyt ryhdytään arvioimaan.

– Ideoiden kehittämiseen ja jalostamiseen on selkeästi panostettu ja se näkyy lopputuloksessa. Tästä joukosta löytyy useita tulevia menestystarinoita. Raadilla on nyt edessään melkoinen urakka, yritysvalmentaja Janne Pakarinen sanoo.

Kilpailuun jätettyjä ideoita arvioi raati, johon kuuluvat Business Joensuun palvelujohtaja Kari Melanen, Karelia-ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yliopettaja Heikki Immonen, Nolwenture Oy:n yrittäjä ja Joensuun yrittäjien puheenjohtaja Antti Vikman, Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen yritysasiantuntija Päivi Vaarala sekä Kontionloikka Oy:n toimitusjohtaja Annu Ahonen.

Raati aloittaa työnsä heti ja sen työskentely päättyy 27.4. Business Joensuu on yhteydessä voittajiin viimeistään viikolla 19.

Start Me Up -liikeideakilpailun voittajat julkistetaan keskiviikkona 13. toukokuuta. Pääpalkintona kilpailussa on 20 000 euroa ja Business Joensuu tarjoaa toimitilat vuodeksi Tiedepuistosta. Kaikkiaan palkintoja on 60 000 euron edestä.

19. kertaa järjestetty Start Me Up on osallistujamääriltään yksi Suomen suurimmista liikeideakilpailuista.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.