Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Yli 70-vuotiaille jaetaan neljänsiä koronarokotuksia Walk in -tilaisuudessa 6.8.

Siun sote: Yli 70-vuotiaille jaetaan neljänsiä koronarokotuksia Walk in -tilaisuudessa 6.8.

Yli 70-vuotiaille annetaan neljänsiä koronarokotuksia ilman ajanvarausta Joensuussa lauantaina 6.8.2022 kello 9–16. Rokotustilaisuus järjestetään osoitteessa Malmikatu 9, Joensuu. Tarjolla on 400 Biontech-Pfizerin koronarokotetta. Rokotuksia jatketaan siihen saakka, kun rokotteita riittää, kuitenkin ainakin kello 16 saakka.

Rokotukset toteutetaan vuoronumeroilla. Tilaisuuteen saapuvien on hyvä varautua odottamaan vuoroaan ulkona ja pukeutumaan sään mukaisesti. Rokotusta varten mukana tulee olla Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus sekä tieto kolmannen koronarokotteen rokotuspäivästä.

Tilaisuudessa neljäs koronarokote annetaan 70 vuotta täyttäneelle henkilölle, joka on saanut kolmannen koronarokoteannoksen vähintään kolme kuukautta sitten. Kolme koronarokotetta saaneilla henkilöillä, jotka ovat sairastaneet koronavirustaudin yli kuusi viikkoa kolmannen koronarokotteen jälkeen, ei ole tarvetta neljännelle koronarokoteannokselle. Sairastettu tauti vastaa tällöin rokotetta. 

Lisää sairastetun taudin vaikutuksesta koronarokotuksiin löytyy THL:n sivulta: Vaikuttaako sairastettu koronavirustauti rokottamiseen? (th.fi)

Lauantaina 6.8. järjestettävässä rokotustilaisuudessa ei anneta muita kuin yli 70-vuotiaiden neljänsiä koronarokotuksia. Siun sote valmistelee parhaillaan myös muita ilman ajanvarausta toteutettavia rokotuspäiviä. Tilaisuuksista ja niiden ajankohdista tiedotetaan myöhemmin, kun suunnitelmat tarkentuvat. 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.