Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Viides rokotuskierros vakavasti immuunipuutteisille alkaa juhannuksen jälkeen

Viides rokotuskierros vakavasti immuunipuutteisille alkaa juhannuksen jälkeen


THL on antanut 15.6. suosituksen viidensien koronarokotteiden antamisesta voimakkaasti immuunipuutteisille yli 12-vuotiaille. Viidennen rokotusannoksen voi ottaa, kun edellisestä rokotuksesta on kulunut vähintään neljä kuukautta.
Siun sotessa viidennet koronarokotukset alkavat viikolla 26. Vakavasti immuunipuutteisille asiakkaille soitetaan koronarokotustiimistä rokotusajan sopimiseksi. Lisäksi asiakkaat voivat jättää takaisinsoittopyynnön Riskiryhmien takaisinsoittopalvelun numeroon 013 330 2705. Takaisinsoittopyyntöihin vastataan viikon kuluessa.

Uusia aikoja 1., 2., 3. ja 4. rokotusaikoja varattavana ensi viikolle

Uusia koronarokotusaikoja tulee varattavaksi jälleen verkkoajanvaraukseen lauantaina 25.6. klo 12 ja puhelinajanvaraukseen maanantaina 27.6. klo 8. Kesän aikana rokotusaikoja ei ole tarjolla joka viikko kaikilla terveysasemilla.

Rokotusten ilta-aikoja on varattavissa PK Terveyden rokotuspisteelle torstaina 30.6. klo 16–20. Lisäksi Siun soten rokotuspisteiden lisäksi koronarokotuksia annetaan virka-aikaan torstaina 30.6. Joensuussa Mehiläisen rokotuspisteellä.

Neljännessä rokotusvuorossa ovat yli 80-vuotiaat, 70–79-vuotiaat sekä 65–69-vuotiaat, joiden terveys ja toimintakyky on heikentynyt. Rokotuksista, ikäryhmistä ja rokotteiden aikaväleistä on kattavasti tietoa Siun soten verkkosivuilla osoitteessa www.siunsote.fi/koronarokotukset.

Koronarokotusten verkkoajanvaraus on osoitteessa https://siunsote.eaika.fi/koronarokote

Koronarokotusajan voi varata myös puhelimitse. Puhelinpalvelu palvelee maanantaisin klo 8–9 numerossa 013 330 2131. Muina aikoina numeroon voi jättää takaisinsoittopyynnön. Pyyntöihin vastataan viikon sisällä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.