Sisältöjulkaisija

angle-left Sinkkolan kotieläinpihan remontti alkaa 12. kesäkuuta – piha avoinna normaalisti

Sinkkolan kotieläinpihan remontti alkaa 12. kesäkuuta – piha avoinna normaalisti

Sinkkolan kotieläinpihan päärakennus suljetaan kattoremontin ajaksi 12. kesäkuuta. Remontin on määrä valmistua kesän loppuun mennessä. Kotieläinpihan toiminta jatkuu normaalisti remontista huolimatta.

Päärakennuksessa toiminut kesäkahvila muuttaa remontin ajaksi piha-alueelle.   

– Muutto tapahtuu tämän viikon aikana. Muuttoviikolla pyrimme pitämään kahvilatoiminnan pyörimässä mahdollisimman pienillä katkoksilla, nuorisotyön suunnittelija Annu Jantunen kertoo.  

Päärakennuksen sulkeuduttua asiakkaiden wc-tilat siirtyvät teatterin viereisiin kesäkäytössä oleviin wc-tiloihin. Piha-alue tulee pienenemään hieman, sillä päärakennus aidataan turvallisuussyistä.  

– Suosittelemme alueella liikkuvia huomioimaan mahdollisen rakennusliikenteen ja remontin vaikutukset piha-alueella, Jantunen sanoo.

Sinkkolan kotieläinpiha on matalan kynnyksen matkailukohde Joensuun Noljakassa. Kaikille avoimessa kotieläinpihassa voi rapsutella eläimiä, käydä kesäteatterissa, juoda kupin kahvia kesäkahviossa ja osallistua askartelupajoihin.

Kesäkahvila, askartelupaja ja navetta ovat avoinna tiistaista lauantaihin, eläimet ulkoilevat joka päivä. Heinäkuusta alkaen kesäkahvio on auki myös sunnuntaisin. Kotieläinpiha on suljettu juhannuksena 23.–25.6.2023. Pihaan on vapaa pääsy.

Kotieläinpiha on avoinna 26. elokuuta saakka.

Sinkkolan kesäteatterin ohjelmistossa on tänä vuonna Rölli ja metsänhenki. Teatteri-Traktorin esitykset alkavat kesäkuun viimeisellä viikolla. Lisätietoa näytöksistä ja lipuista: www.traktori.net/rolli