KUULUTUKSET

angle-left Siihtalanpolku asemakaavaluonnos nähtävänä

Siihtalanpolku asemakaavaluonnos nähtävänä

Siihtalanpolun asemakaavamuutos on edennyt luonnosvaiheeseen. Kaavamuutoksen tavoitteena on toteuttaa pienkerrostalokortteli Siihtalanpolun päähän, entiselle VR:n asuntoalueelle, ratkaista Siihtalanpolku 6:n rivitalojen suojelu ja muuttaa Mäkitien ja Utrantien katuliittymä turvallisemmaksi ja sujuvammaksi.

Kaavamuutosta esitellään yleisötilaisuudessa torstaina 25.6.2020 klo 17.00 alkaen Joensuun kaupungin kaupunkirakennepalvelujen kokoushuone Laturissa (Muuntamontie 5, Joensuu. Käynti viraston takapihan puolelta).

Kaavaluonnos on nähtävänä 18.6. – 3.8.2020 internetissä www.joensuu.fi/laadinnassa-olevat-kaavat ja kaupunkirakennepalveluissa Muuntamontie 5:ssä.

Kaupunkirakennepalveluiden asiakaspalvelu on suljettuna 13. – 24.7.2020.

Kaupungin verkkosivuille on avattu Kysy kaavoista -osa, jossa on kutakin kaavaa koskeva keskustelukenttä avoinna kaavan nähtävillä pidon ajan (www.joensuu.fi/kysy-kaavoista).

Lisätietoja hankkeesta ja vastauksia kysymyksiin saat ottamalla yhteyden suoraan kaavan laatijaan. Soita tai lähetä sähköpostia. Voit halutessasi sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen. Tarvittaessa lähetämme paperisen kaava-aineiston postitse, jos muuta toimivaa tapaa tutustua aineistoon ei ole.

Asiasta voit jättää mielipiteen viimeistään 3.8.2020 osoitteeseen kaavoitus@joensuu.fi tai Kaupunkirakennepalvelut, kaavoitus, Muuntamontie 5, 80100 Joensuu.

Lisätietoja antaa kaavoitusarkkitehti Natalia Musikka, puh. 050 471 5701, natalia.musikka@joensuu.fi.

 

Joensuu 17.6.2020

Kaupunkirakennepalvelut

SomeShare