KUULUTUKSET

angle-left Sepänkatu 40 asemakaavan muutosehdotus ja tonttijakoehdotus nähtävinä

Sepänkatu 40 asemakaavan muutosehdotus ja tonttijakoehdotus nähtävinä

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on, että Sepänkatu 40 tontille voidaan rakentaa kuusikerroksinen palvelu- ja asuinrakennus. Samalla on tarkoitus yhdistää tontit osoitteissa Sepänkatu 40a ja 40b. Sepänkadun varren vanhat palvelurakennukset on tarkoitus purkaa.

Asemakaavaehdotus ja tonttijakoehdotus ovat valmistuneet ja ne ovat nähtävinä 30.4.-1.6.2020.

Koronaviruksen vuoksi toimintatapamme on totutusta poikkeava. Tärkein tiedotuskanava ovat verkkosivut osoitteessa www.joensuu.fi/laadinnassa-olevat-kaavat. Verkkosivuille on avattu Kysy kaavoista -osa, jossa on kutakin kaavaa koskeva keskustelukenttä avoinna kaavan nähtävillä pidon ajan (www.joensuu.fi/kysy-kaavoista).

Kaupunkirakennepalveluiden toimipiste Muuntamontie 5:ssä on suljettu satunnaisilta asiakaskäynneiltä. Paperiseen kaava-aineistoon saa käydä tutustumassa, kun sopii esittelystä etukäteen kaavan laatijan kanssa.

Lisätietoja hankkeesta ja vastauksia kysymyksiin saat ottamalla yhteyden suoraan kaavan laatijaan. Soita tai lähetä sähköpostia. Voit halutessasi sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen. Tarvittaessa lähetämme paperisen kaava-aineiston postitse, jos muuta toimivaa tapaa tutustua aineistoon ei ole.

Pyydämme lähettämään kannanottonne kaavaan joko sähköpostitse tai kirjeitse viimeistään 1.6.2020 osoitteeseen kaavoitus@joensuu.fi tai Kaupunkirakennepalvelut, kaavoitus, Muuntamontie 5, 80100 Joensuu.

Lisätietoja antaa kaavoitusarkkitehti Simo Vaskonen, puh. 050 315 6623,

simo.vaskonen@joensuu.fi.

Joensuu 29.4.2020

Kaupunkirakennepalvelut

SomeShare