Sisältöjulkaisija

angle-left Rasvaa vai robotiikkaa? – Webinaari modernin teollisuuden mahdollisuuksista

Rasvaa vai robotiikkaa? – Webinaari modernin teollisuuden mahdollisuuksista

Joensuun työllisyyspalvelujen Luotsi järjestää yhdessä Business Joensuun kanssa webinaarin modernin teollisuusalan monipuolisista koulutus- ja työllistymismahdollisuuksista torstaina 22.10. kello 12–15.

Verkkotapahtuman tavoitteena on päivittää mielikuvia teollisuuden alasta ja tarjota tietoa alan koulutukseen tai työhön suuntaaville. Iltapäivän tarjonnasta voivat hyötyä esimerkiksi ammatillista koulutusta pohtivat, oppilaitosten opinto-ohjaajat, työnhakijat sekä alanvaihtajat.

Perinteisesti miesvoittoiseksi ja likaiseksi mielletyllä alalla teknologia on luonut paljon uudenlaisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia. Työympäristöt ja työskentelytavat muuttuvat vauhdilla. Teollisuus myös työllistää: pelkästään Joensuun alueella on pitkälti yli 200 metalli- ja muovialan yritystä.

Webinaarissa kuullaan Joensuun alueen teollisuusalan yrityksiä ja työnantajia. He kertovat omista, moderneista lähestymistavoistaan teollisuustyöhön ja siitä, millaista työ tämän päivän teollisuudessa on ja mitä mahdollisuuksia kehittyvällä alalla on tarjota. Lisäksi tarjolla on tietoa alan koulutusmahdollisuuksista.

Yrityksistä ääneen pääsevät niin alihankkijat, pörssiyhtiöt, kansainvälisesti tunnetut erikoistuotteiden valmistajat ja modernit koneistamot: Suomen Levyprofiili Oy, Muottituote Group Oy, ViiMet Oy, Suomen Biathlon Oy, Okun Koneistuspalvelu Oy ja Piippo Oyj. Lisäksi Riveria ja Karelia-AMK kertovat teollisuudenalan koulutusmahdollisuuksista, osaajiin kohdistuvista vaatimuksista ja alan työllisyysnäkymistä.

Webinaarin juontaa Rookie Communications Oy:n toimitusjohtaja Arttu Käyhkö.

Livelähetys on katsottavissa Luotsin YouTube-kanavalla 22.10. kello 12–15 ja se on mahdollista katsoa kanavalta myös jälkitallenteena.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.