Sisältöjulkaisija

angle-left Puhas: Pääsiäinen vaikuttaa jätetyhjennyksiin

Pääsiäinen vaikuttaa jätetyhjennyksiin

Arkipäiville osuvat pyhät pääsiäisen aikaan muuttavat jäteastioiden tyhjennysaikatauluja Puhaksen toimialueella. Ennen pääsiäistä jäteastian tyhjennyspäivä voi aikaistua Puhas Oy:n asiakkailla, joiden normaali tyhjennysajankohta osuu kyseiselle viikolle.

Viikon 13 lauantaina 1.4. jäteastioita ryhdytään tyhjentämään etukäteen niin, että viimeistään kiirastorstaina 6.4. kaikki viikon tyhjennykset on pääsääntöisesti tehty.

Pääsiäisen jälkeen pyhäpäiville osuvat jäteastioiden tyhjennykset tehdään jälkikäteen. Puhas pyrkii siihen, että kaikki jäteastiat on saatu tyhjennettyä viimeistään lauantaina 15.4. niiltä asiakkailta, joiden normaali tyhjennysaika osuu toiselle pääsiäisviikolle.

Jäteastioita tyhjennetään pääsiäisen takia poikkeuksellisesti siis kahtena lauantaina 1.4. ja 15.4. Jäteastioita ei kuitenkaan tyhjennetä pitkäperjantaina 7.4. eikä toisena pääsiäispäivänä, maanantaina 10.4.

Kontiosuon jätekeskus suljettu pääsiäisen aikaan

Joensuun Kontiosuon jätekeskus on suljettu pitkäperjantaina 7.4. sekä toisena pääsiäispäivänä 10.4. Myös Ilomantsin ja Kontiolahden jäteasemat ovat suljettuina toisena pääsiäispäivänä 10.4.

Liperin itsepalvelujäteasema Myllynkaari palvelee kaikkia Puhaksen osakaskuntien asukkaita arkipyhinäkin joka päivä kello 6–22.

Asiakaspalvelu

Puhaksen asiakaspalvelu ja chat ovat suljettuina pitkäperjantaina 7.4. sekä toisena pääsiäispäivänä 10.4. Pyhien aikaan voi kuitenkin asioida sähköisen asioinnin kautta tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@puhas.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.