Sisältöjulkaisija

angle-left Nuorisopalveluiden syksyn toiminta käynnistyy syyskuussa koko Joensuun alueella

Nuorisopalveluiden syksyn toiminta käynnistyy syyskuussa koko Joensuun alueella

Nuorisopalveluiden syksyn toiminta käynnistyy syyskuussa koko Joensuun alueella.

Keskustassa Torikadulla Whisper on auki neljänä päivänä viikossa. Rantakylän Bobolla on junnutoimintaa 4.–6.-luokkalaisille kahtena päivänä viikossa ja nuorten illat keskiviikkona ja perjantaina.

Heinävaara, Tuupovaara ja Kiihtelysvaara tarjoavat myös aktiviteettejä junnuikäisille sekä nuorille. Harrastamisen Suomen malli tuo vapaa-aikaan myös monipuolisia kerhoja lapsille ja nuorille. Heinävaarassa järjestetään keskiviikkoisin mallin kautta sählyä 2.–9.-luokkalaisille.

Reijolan ja Hammaslahden nuorisotilat tarjoavat avointa nuorisotoimintaa ja lauantain nuorisoiltojakin on tulossa.

Enon nuorisotila Nurkka järjestää avoimien nuorisoiltojen lisäksi joka keskiviikko Nurkkaklubin 6.–7.-luokkalasille nuorille. Uimaharjun nuorisotila Nokella aloittaa lisäaktiviteettina Mahisryhmä nuorille sekä nuortenillat viikolla. Perjantain nuorten ilta on aina parillisella viikolla, Enossa perjantai aukeaa parittomalla viikolla.

Sinkkolan nuoriso- ja yhteisötalo järjestää kaksi kertaa viikossa junnutoimintaa.

Syksyllä nuorisotyötä tehdään myös liikkuvan nuorisotyön kulkuneuvolla Wautolla. Liikkuva nuorisotyö on siellä missä nuoretkin. Myös jalkautuvan nuorisotyön hanke on aloittanut tänä syksynä Joensuussa. Hankekoordinaattori Henna-Riikka Uuksulaisen tavoittaa paitsi Wauto-toiminnasta, myös sähköpostitse: henna-riikka.uuksulainen@joensuu.fi.

Tarkemmat ajat ja paikat toiminnasta ovat osoitteessa harrastuskalenteri.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.