Sisältöjulkaisija

angle-left Mitä sinä haluaisit Niinivaaran liikuntapuistoon?

Mitä sinä haluaisit Niinivaaran liikuntapuistoon?

Joensuun kaupungilla on käynnistymässä Niinivaaran liikuntapuiston alueen yleissuunnittelu. Niinivaaran liikuntapuistolla tarkoitetaan Vakkosalmenkadun ja Loimolankadun välistä aluetta, jossa sijaitsevat nykyisellään urheilukenttä, vanha tennis- ja katukoriskenttä sekä pukukopit. Talvisin kenttä ja kaukalo ovat olleet luistelukäytössä. Hieman kauempana, Säkkijärvenkadun päässä, on pyörätien molemmin puolin sijoittuva pieni leikkipaikka, joka on jatkossa osa liikuntapuiston aluetta.

Koko liikuntapuiston alueen kattavan yleissuunnittelun myötä alueen toimintoja parannetaan ja alueen viihtyisyyttä ja monikäyttöisyyttä pyritään lisäämään. Parhaillaan avoinna on kysely, jolla kerätään kuntalaisten näkemyksiä suunnittelun tueksi. Kyselyyn voi vastata 26.8.- 4.9.2022 välisenä aikana osoitteessa https://link.webropol.com/s/liikuntapuisto. Kysely löytyy myös osoitteesta www.joensuu.fi/kyselyt.

Yleissuunnittelu valmistuu vuoden 2022 aikana. Varsinaisen rakentamisen toteutusaikataulu on vielä avoin ja riippuu muun muassa suunnitelman kustannusarviosta.