Sisältöjulkaisija

angle-left Liikkujan viikolla maksutonta pyörähuoltoa

Liikkujan viikolla maksutonta pyörähuoltoa

Osana Euroopan Liikkujan viikon kampanjointia Joensuun kaupunki tarjoaa maksutonta pyörän perushuoltoa. Huoltoon pyörän voi tuoda Joensuun torille ma–ti 20.–21.9. kello 9.30–12.30. Perushuoltoon kuuluu tapauskohtaisesti ketjujen öljyäminen, renkaiden paikkaus ja vaihteiden säätö. Pyörähuoltoon otetaan asiakkaita jonotusperiaatteella. Pyörähuollosta vastaa Climate Joensuu ja Joensuun Taitamo.

Kampanjaviikon aiempina toimintoina on mm. tervehditty ohikulkevia kävelijöitä ja pyöräilijöitä aamupalabanaanilla. Liikkujan viikko huipentuu keskiviikkona 22.9. auton vapaapäivään, jolloin bussin kyytiin voi hypätä ilmaiseksi Joensuun joukkoliikenteen Bussilla pääsee -kampanjassa.

Euroopan liikkujan viikkoa vietetään vuosittain. Vuoden 2021 kampanjaslogan on ”Liiku kestävästi. Pysy terveenä”. Kampanjaviikon aikana ihmisiä kannustetaan pohtimaan omia arkisia liikkumisvalintojaan ja niiden vaikutuksia ympäristöön sekä yhteiskuntaan. Liikkujan viikkoa vietetään jo 20. kerran ja mukana on lähes 3000 kaupunkia Euroopasta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.