Sisältöjulkaisija

angle-left Kulttuuritori tulee taas, esiintyjähaku on auki

Kulttuuritori tulee taas, esiintyjähaku on auki

Kulttuuritori saapuu tänäkin kesänä kaupungin sydämeen, elävöittämään torilavaa ja kauppatoria kesällä 2020. Kesällä 2019 Joen Kulttuuritori keräsi uudistuneelle kauppatorille reilut 11 000 kävijää.

– Kulttuuritorin kautta haluamme tuoda pitkään kestäneisiin poikkeusoloihin piristävän kattauksen monipuolista esittävää taidetta. Maailmalla vallitsevasta tilanteesta huolimatta haluamme tarjota joensuulaisille aihetta iloon taiteen muodossa ja siksi toivommekin Kulttuuritorille monipuolista esiintyjäkattausta eri taiteenaloilta. Järjestämme tapahtuman kaupungin koronaohjeistuksia noudattaen ja seuraamme tilannetta jatkuvasti, kertoo kulttuuriohjaaja Anna-Maria Niloni Joensuun kaupungin kulttuuripalveluilta.

Kulttuuripalveluiden järjestämiin esityksiin avoin esiintyjähaku koskee aikavälillä 14.–31.7.2020 tapahtuvaa ohjelmaa. Mahdolliset tapahtumapäivät ovat tiistaista perjantaihin klo 14.–16. Esiintyjät voivat olla jo entuudestaan tuttuja tai täysin uusia tuttavuuksia, jotka saadaan tätä kautta katsojien nähtäviksi ja koettaviksi. Pääasia on, että lavalla on hauskaa ja esiintymisen ilo välittyy myös yleisöön.

Haku päättyy torstaina 18.6. ja kokonaisuudessaan Kulttuuritorin ohjelma valmistuu kesäkuun aikana. Haku tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta, joka löytyy kanaviltamme. Kulttuuritorin löydät Facebookista, Instagramista ja osoitteesta www.joensuu.fi/kulttuuritori.

Haku tapahtuu sähköisen lomakkeen https://link.webropolsurveys.com/S/F2A1A1D4261923CF kautta 18.6. mennessä.