Sisältöjulkaisija

angle-left Kisatunnelmointia torilla 12.–15.3.2020

Kisatunnelmointia torilla 12.–15.3.2020

Ampumahiihdon tähdet kisaavat maailmancupissa Kontiolahden stadionilla torstaista sunnuntaihin 12.-15.3.2020. Kisatunnelma levittäytyy myös Joensuun torille, jossa ovat jo maanantaista lähtien komeasti liehuneet 35 kisamaan liput.

Joensuun Kauppatori on maksuttomien yleisökuljetusten keskus ja torilavan suurelta näytöltä voi seurata Ylen suoraa lähetystä kisoista. Bussikyytiä odotellessa tai muuten vain tunnelmasta nautiskellessa voi haukata syötävää tai naukata juotavaa torilla. Esimerkiksi Huuma Happy Bar tuo torille anniskeluoikeuksilla varustetun kisabaarin, jossa voi virvokkeita nauttiessa seurata kisalähetystä screeniltä.

– Valikoimastamme löytyy esimerkiksi lämpimiä juomia, jos kylmä meinaa kangistaa, mutta myös liuta muitakin virvokkeita sekä sopivan letkeää after ski -musiikkia, vinkkaa Huuman ravintolapäällikkö Jenni Ihanus.

Huuman kisabaari on avoinna perjantaina kello 15-21 sekä lauantaina kello 13-21. Myös torin vakiomyyntipaikat palvelevat nälkäisiä ja janoisia. Paikallisen kahvin myynnistä vastaa joensuulainen paahtimo Unison Coffee.

– Kisavieraille ja paikallisille on tarjolla ”tummoo”, ”vaaleeta” ja muita kahviherkkuja Joensuun malliin, lupailee paahtomestari Miska Kämäräinen.

Torilla on tarjolla myös koko perheelle sopivaa tekemistä. Osumatarkkuutta voi testata EcoAims-laserammunnassa sekä pallonheitossa ampumatauluun. Jaossa on myös Joensuun ilmapalloja.

Pohjois-Karjalan Pelastuslaitos tuo kisatorille kaksi paloautoa sekä kaksi johdon kärkiautoa, joihin pääsee tutustumaan lauantaina ja sunnuntaina kello 11–14. Kisojen pääsylippuja ja fanituotteita on myynnissä torilla olevasta Kontiolahti Biathlonin myyntipisteestä, josta saa myös infoa kisoista ja stadionin palveluista.

Maksuttomat yleisökuljetukset torilta Kontiolahden ampumahiihtostadionille lähtevät Torikadun puoleiselta laidalta. Muulta liikenteeltä Torikatu on väliltä Siltakatu-Koskikatu suljettu takseja lukuun ottamatta. Yleisökuljetusten aikataulu löytyy osoitteesta https://kontiolahtibiathlon.com/kuljetukset.

Joensuun kaupungille on tullut yhteydenottoja liittyen koronavirukseen ja kisojen turvalliseen järjestämiseen. Tämänhetkisen viranomaistiedon valossa maailmancup sekä toritapahtuma kuitenkin järjestetään normaalisti ja yleisö voi osallistua niihin. Kisojen järjestäjä Kontiolahden Urheilijat ry on koonnut tartuntatautien ehkäisyä koskevaa ohjeistusta verkkosivuilleen osoitteeseen www.kontiolahtibiathlon.fi/yleisoohjeet. Yleisöohjeet pohjaavat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) yleisötapahtumille antamaan ohjeistukseen.
 

Kisatorin aikataulu:

TO 12.3. KontU:n lipunmyynti palvelee klo 12–21, kisalähetys klo 16.15 (Miesten pikamatka), torimyyjiä

PE 13.3. KontU:n lipunmyynti palvelee klo 12–21, kisalähetys klo 16.10 (Naisten pikamatka), koko perheen toimintapiste avoinna klo 15–20, Huuman kisabaari avoinna klo 15-21, Unison Coffeen kahvila avoinna klo 10-18, torimyyjiä

LA 14.3. KontU:n lipunmyynti palvelee klo 10–21, kisalähetys klo 14.40 (Miesten takaa-ajo) + 16.40 (Naisten takaa-ajo), koko perheen toimintapiste avoinna klo 11–20, paloautot torilla klo 11–14, Huuman kisabaari avoinna klo 13-21, Unison Coffeen kahvila avoinna klo 10-18, torimyyjiä

SU 15.3. KontU:n lipunmyynti palvelee klo 10–20, kisalähetys klo 14.15 (Pariviesti) + 16.10 (Sekaviesti), koko perheen toimintapiste avoinna klo 11–14, paloautot torilla klo 11–14, torimyyjiä


 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.