Sisältöjulkaisija

angle-left Kirjastojen etälukupiiri alkaa maaliskuussa

Kirjastojen etälukupiiri alkaa maaliskuussa

Vaara-kirjastot aloittavat uuden etälukupiirin keväällä 2021. Ensimmäinen tapaamiskerta on torstaina 4. maaliskuuta kello 17.

Lukupiiriin osallistutaan Teams-ohjelman välityksellä eikä tapahtumaan tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kirjana ensimmäisessä etälukupiirissä on Matt Haigin Kuinka aika pysäytetään. Se on katkeransuloinen jännitystarina itsensä kadottamisesta ja löytämisestä, muutoksen vääjäämättömyydestä, virheistä joita ihmiset on tuomittu tekemään kerta toisensa jälkeen sekä siitä, miten pitkään pitää elää ennen kuin ymmärtää elämän tarkoituksen. Kirja löytyy myös e- ja äänikirjana Vaara-kirjastojen Ellibs-palvelusta.

Lukupiirissä keskustellaan vapaasti kirjasta, kirjallisuudesta ja yleisesti lukemisesta. Lukupiiriin voi osallistua vaikka kirja jäisikin kesken. Osallistujat eivät välttämättä tarvitse mikrofonia: lukupiiriin voi osallistua myös chatin välityksellä tai ainoastaan kuuntelijana.

Apua Teamsin käyttämiseen saa kirjastosta. Ohjeet ja osallistumislinkki lukupiiriin löytyvät Vaara-kirjastojen verkkokirjastosta: vaara.finna.fi.

Myös gastrolukupiiri jatkuu

Myös Joensuun pääkirjaston Gastrolukupiiri saa jatkoa keväällä. Kevätkauden kirjat ovat Marsha Mehranin Lumoavien mausteiden kahvila (24.2. kello 18), Elif Shafakin Kirottu Istanbul (31.3. kello 18) ja Anu Patrakan Huomenna sinä kuolet (28.4. kello 18).

Gastrolukupiiriä voi seurata etänä Vaara-kirjastojen Facebook-sivulla (facebook.com/vaarakirjastot) ja tallenne on katsottavissa Facebookissa kaksi viikkoa.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.