KUULUTUKSET

angle-left Kiihtelysvaaran asemakaavan muutosehdotus ja tonttijakoehdotus nähtävinä

Kiihtelysvaaran asemakaavan muutosehdotus ja tonttijakoehdotus nähtävinä

Asemakaavan muutos koskee Kiihtelysvaaran asemakaava-aluetta.

Asemakaavaehdotus ja tonttijakoehdotus ovat valmistuneet ja ne ovat nähtävinä 30.4.-1.6.2020.

Koronaviruksen vuoksi toimintatapamme on totutusta poikkeava. Tärkein tiedotuskanava ovat verkkosivut osoitteessa www.joensuu.fi/laadinnassa-olevat-kaavat. Verkkosivuille on avattu Kysy kaavoista -osa, jossa on kutakin kaavaa koskeva keskustelukenttä avoinna kaavan nähtävillä pidon ajan (www.joensuu.fi/kysy-kaavoista).

Kaupunkirakennepalveluiden toimipiste Muuntamontie 5:ssä on suljettu satunnaisilta asiakaskäynneiltä. Paperiseen kaava-aineistoon saa käydä tutustumassa, kun sopii esittelystä etukäteen kaavan laatijan kanssa. Kaavamuutoksen paperinen aineisto on Muuntamontie 5:n lisäksi nähtävillä Kiihtelysvaaran palvelupisteellä.

Lisätietoja hankkeesta ja vastauksia kysymyksiin saat ottamalla yhteyden suoraan kaavan laatijaan. Soita tai lähetä sähköpostia. Voit halutessasi sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen. Tarvittaessa lähetämme paperisen kaava-aineiston postitse, jos muuta toimivaa tapaa tutustua aineistoon ei ole.

Pyydämme lähettämään kannanottonne kaavaan joko sähköpostitse tai kirjeitse viimeistään 1.6.2020 osoitteeseen kaavoitus@joensuu.fi tai Kaupunkirakennepalvelut, kaavoitus, Muuntamontie 5, 80100 Joensuu.

Lisätietoja antaa maankäytön suunnittelija Vesa Huohvanainen, puh. 050 315 6521,

vesa.huohvanainen@joensuu.fi.

Joensuu 29.4.2020

Kaupunkirakennepalvelut

SomeShare