Sisältöjulkaisija

angle-left Kesäkuussa maksutonta leikkikenttätoimintaa

Kesäkuussa maksutonta leikkikenttätoimintaa

Joensuun kaupunki järjestää kesäkuussa maksutonta leikkikenttätoimintaa lapsille. Leikkikenttätoiminta on tarkoitettu pääasiassa 4–10-vuotiaille.

Paikat ja ajat

Toimintaa järjestetään Louhiojan koulun, Kissamäen päiväkodin, Karhunmäen koulun ja Niittylahden koulun ulkoalueilla. Toiminta-aika on arkipäivisin 9.00–14.30. Leikkikenttätoiminta alkaa 5.6.2023 ja loppuu 30.6.2023. Juhannusaattona ei järjestetä toimintaa.  

Ikäraja ja mukaan pääseminen

Yli neljävuotiaan voi jättää kentälle ilman omaa valvojaa, alle neljävuotiaalla on oltava huoltaja mukana. Lasten turvallisuuden ja laadukkaan toiminnan takaamiseksi leikkikenttätoimintaan voi osallistua enintään 30 lasta kerrallaan. Lapsiryhmän määrää voidaan rajoittaa osallistujien iän ja tuen tarpeiden mukaan turvallisuuden takaamiseksi. Lapset otetaan toimintaan mukaan kunakin päivänä tulojärjestyksessä. Ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla lapsella on oltava aikuinen mukana. Leikkikenttätoiminta on maksutonta, mutta mahdollisista retkistä aiheutuvat kulut maksavat vanhemmat.

Ruoka ja juoma

Lapsilla tulee olla mukana omaa evästä, kuten esimerkiksi voileipiä ja hedelmiä. Myös juotavaa tulee olla erityisesti hellesäällä riittävästi. Kentillä on tarjolla juotavaksi kylmää vettä. Puolenpäivän aikaan toiminnassa pidetään ruokailutauko.

Ohjaajat ja lisätiedot

Jokaisella kentällä on vastaava ohjaaja ja kolme leikkikenttäohjaajaa. Leikkikenttäohjaajat ovat joensuulaisia opiskelijoita ja koululaisia. Leikkikenttien ohjaajat tiedottavat kenttien viikko-ohjelmista halukkaille tekstiviestillä ja kertovat toiminnasta kiinnostuneille paikan päällä. Vastuuohjaajien puhelinnumerot saat leikkikentiltä.

Lisätietoja voi kysyä arkisin numerosta 050 437 6386.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.