Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupunkikeskustayhdistys Virta Joensuun kaupungin ilmastokumppaniksi

Kaupunkikeskustayhdistys Virta Joensuun kaupungin ilmastokumppaniksi

Ilmastokumppanuusverkosto sai 35. jäsenen, kun Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry Virta allekirjoitti ilmastositoumuksen Joensuun kaupungin kanssa.

Virta on Joensuun kaupunkikeskustan yrittäjien, kiinteistön omistajien ja Joensuun kaupungin perustama yhdistys, jonka tavoitteena on toimiva, elinvoimainen ja viihtyisä kaupunkikeskusta. Yhdistys esimerkiksi osallistuu keskustan infrastruktuurin kehittämishankkeisiin sekä järjestää erilaisia tapahtumia.

Virta sitoutuu mm. mahdollistamaan tapahtumien järjestämisen entistä ilmastoystävällisemmin sekä tarjoaa jäsenilleen koulutusta vähähiilisten palveluiden tuottamisessa ja oman hiilijalanjäljen pienentämisestä.

Virran puolesta sitoumuksen allekirjoitti Katja Kolehmainen ja Joonas Kekäle sekä kaupungin puolesta ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

Joensuun seudun ilmastokumppanuus on suunnitelmallista ilmastotyötä tekevistä toimijoista koostuva verkosto. Verkoston toiminta käynnistettiin vuosina 2015-2017 toimineessa Ilmastotori-hankkeessa. Verkostossa on mukana eri kokoluokan yrityksiä ja yhteisöjä, joita kaikkia yhdistää halu toimia ympäristön ja ilmaston puolesta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.