Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupunginorkesterin syyskausi alkaa kahdella ilmaiskonsertilla

Kaupunginorkesterin syyskausi alkaa kahdella ilmaiskonsertilla

Kaksi RESTArt-ilmaiskonserttia perjantaina 21.8. aloittavat kaupunginorkesterin syyskauden. Syyskuussa voimassa olevat koronarajoitukset puolestaan vaikuttavat merkittävästi myynnissä olevien lippujen määriin. Tämän takia ainakin alkusyksyn vuoksi sinfoniakonsertit esitetään kahteen kertaan.

– Tarkoituksenamme oli esiintyä Joen Yössä. Sen peruunnuttua halusimme kuitenkin tarjota yleisölle RESTArtkonsertit. Esitämme Beethovenin 7. sinfonian Huba Hollókőin johdolla Careliasalissa perjantaina 21.8. kello 16 ja 19, kertoo intendentti Marjo Vattulainen.

Konsertteihin jaetaan ilmaislippuja Joensuun pääkirjastolla 18. ja 19.8. Ohjeistusten mukaisia turvavälejä noudattamalla Carelia-saliin voidaan ottaa kerrallaan vain 152 kuulijaa.

– Pyydämme lippujen hakijoita noudattamaan turvavälejä ja istumaan konserteissa lippuun merkityllä paikalla. Näin voimme varmistaa riittävät turvavälit. Annamme maksimissaan kaksi lippua jokaiselle hakijalle, muistuttaa markkinointipäällikkö Annika Huotari.

Yleisön turvallisuudesta Joensuun kaupunginorkesterin konserteissa pidetään huolta myös tarjoamalla yleisölle käsidesiä.

– Musiikin lisäksi tarjoilemme siis vain käsidesiä, ja sitäkin vain ulkoisesti. Turvallisuussyistä syyskuussa konserteissamme ei ole väliaikaa eikä väliaikatarjoilua, Huotari jatkaa.

Sinfoniakonsertit esitetään syyskuussa kahteen kertaan

Koronaohjeistusten aiheuttamien turvamääräysten ja vähentyneiden lippumäärien vuoksi Joensuun kaupunginorkesteri on päättänyt esittää syyskuussa sinfoniakonsertit kahteen kertaan.

– Näin mahdollisimman moni voi tulla turvallisin mielin konserttiin ja me saamme tarvitsemiamme lipputuloja, intendentti Marjo Vattulainen kommentoi päätöstä.

Eri estradeilta -konsertti torstaina 10.9. esitetään kello 16 ja 19, Keisari-konsertti torstaina 17.9. kello 19 ja perjantaina 18.9. klo 19 ja Bird 100 -konsertti torstaina 24.9. kello 16 ja 19.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.