Sisältöjulkaisija

angle-left Kaukoliikenteen linja-autopysäkit siirtyvät asemanseudulla

Kaukoliikenteen linja-autopysäkit siirtyvät asemanseudulla


Joensuun asemanseudulla otetaan käyttöön uusi joukkoliikennekatu, Asemankaari, maanantaina 16.9. Kahdeksan kaukoliikenteen linja-autopysäkkiä siirtyy Asemankaarelle nykyiseltä paikaltaan niin sanotun vanhan linja-autoaseman pihasta. Kaukoliikenteen linja-autopysäkit jäävät Asemankaarelle. Lähiliikenteen linja-autopysäkit ovat Itärannassa.

Asemankaari on tarkoitettu vain linja-autoliikenteelle. Nykyinen pysäköinti- ja saattoliikennealue säilyy ennallaan. Alueelle ajetaan Itärannasta Kimmelin kohdalla olevasta liittymästä.

Jalankulkijat pääsevät asemalaiturille tai kaukoliikenteen linja-autopysäkeille Siltakadun kiertoliittymän tai Kimmelin kohdalla olevan liittymän kautta. Polkupyörien pysäköintiin on varattu tilaa rautatieaseman edustalta sekä Itärannan ja saattoliikennealueen väliltä.

Tilapäisten liikennejärjestelyjen muutostyöt ovat jo käynnissä. Kadunrakennustyöt jatkuvat alueella lokakuun loppuun saakka. Vanhan linja-autoaseman paikalle rakennetaan pysäköintitaloa ja alue on työmaa-aluetta.

Lataa Asemankaaren pysäkkikartta (16.9. alkaen)

Asemankaaren pysäkkikartta 16.9. alkaen

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.