Sisältöjulkaisija

angle-left Joulukorttikampanja alkaa taas – joulukorteilla iloa ikäihmisten arkeen

Joulukorttikampanja alkaa taas – joulukorteilla iloa ikäihmisten arkeen

Nyt jokaisella on mahdollisuus tuoda jouluista iloa ikäihmisen arkeen, kun joulukorttikampanja kutsuu kaikki Joensuun asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille. Vuosittainen joulukorttikampanja on käynnissä 10.11.-8.12.2021 välisen ajan. Kortteja voi toimittaa iloisen jouluisella tervehdyksellä yhden tai vaikka nippukaupalla haastamalla omat ystävät askartelemaan kortteja muiden sekä omaksikin iloksi. 

Joulukortit tervehdyksineen voi toimittaa mille tahansa Joensuun keräyspisteistä niiden aukioloaikojen puitteissa. Keräyspisteitä on keskusta-alueella Carelicumin ala-aulassa ja pääkirjastolla sekä maaseutualueilla palvelupisteet Enossa, Kiihtelysvaarassa, Pyhäselässä ja Tuupovaarassa. Korteissa vastaanottajan kohta tulee jättää tyhjäksi, eikä postimerkkiä tai kirjekuorta tarvitse.

Joulukorttikampanjan järjestäjä on Joensuun kulttuuripalvelut yhteistyössä Taitamon ja Siun Soten kanssa. Siun Sote toimittaa ikäihmisille joulukortit perille esimerkiksi kotihoidon kautta.

– Joensuussa on joulukorttien kautta tuotettu iloa ikäihmisille jo useana vuonna ja Siun Sote on ollut meillä yhteistyökumppanina. Joensuulaiset ovat osallistuneet innolla ja kortteja on kerätty tuhansia joka vuosi. Kampanjalla halutaan tuoda iloa ikäihmisten ja mahdollisesti yksinäisten arkeen. Kampanjan kautta jaettavat kortit voivat olla joillekin se ainoa joulukortti, jonka saa jouluna, toteaa kulttuurisihteeri Sari Suvanto.
 

Joensuun keräyspisteet ja aukioloajat:
Carelicum, Koskikatu 5
ma–ti klo 10–16
ke klo 10–18
to–pe klo 10–16
la–su klo 10–12 ja 12.30–16

Pääkirjasto, Koskikatu 25
ma-pe 9-19
la 10-16

Enon palvelupiste, Kunnantie 2
ma–to klo 9–15
pe klo 9–12

Kiihtelysvaaran palvelupiste, Aprakkatie 2
ma–to klo 10–15
pe klo 8–12

Pyhäselän palvelupiste, Opettajantie 3 A
ma suljettu
ti–to klo 11–16
pe klo 9–14

Tuupovaaran palvelupiste, Virastotie 10
ma–pe klo 9.00–15

Joulukorttikampanjan kuva

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.