Sisältöjulkaisija

angle-left Jouluinen Sinkkola on avautunut

Jouluinen Sinkkola on avautunut

Koronatilanteen takia Sinkkolan kotieläinpihalla ei tänä vuonna vietetä perinteistä Sinkkolan joulu -tapahtumaa. Joulutunnelmaa on tarjolla silti, kun Sinkkolan navetta on somistettu jouluiseksi, ja siellä voi käydä vierailemassa. Navetta on avoinna 30. joulukuuta asti.

Navetassa vieraillessa sinne voi myös jättää Joulupukille menevää postia, jonka Sinkkolan tontut toimittavat Korvatunturille.

Sinkkolan jouluisen navetan aukioloajat

Sinkkolan navetta on auki yleisölle maanantai–torstai kello 9–16 ja perjantaisin kello 16–20. Navettaan voi mennä tutustumaan muinakin aikoina, mikäli ovi on avoinna.

Glögitarjoilu lauantaina 12. päivä joulukuuta

Jouluisen navetan lisäksi joulutunnelmaa nuo glögitarjoilu lauantaina 12. joulukuuta kello 10–12. Noljakan Asukasyhdistyksen ja Sinkkolan tontut tarjoavat glögiä ja pipareita 80 ensimmäiselle Sinkkolan pihalla.

Pihassa vierailijoiden tulee huomioida voimassa olevat koronaohjeet (kaupungissa voimassa oleva maskisuositus, käsi- ja yskimishygienia, turvavälit ja kipeänä jäädään kotiin). Glögitarjoilun aikana navettaan pääsy on rajoitettu 10 henkilöön kerrallaan.

Noudatamme voimassa olevia rajoituksia. Piha-alueella saa olla samanaikaisesti enintään 50 henkilöä.

Parkkitilaa on Pesolantieltä sekä Noljakan koululta.

Sinkkolan osoite Pesolantie 2.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.