Sisältöjulkaisija

angle-left JOJO-matkakortin latauspisteet Isoon Myyhyn ja pääkirjastoon

JOJO-matkakortin latauspisteet Isoon Myyhyn ja pääkirjastoon

Joensuun keskustassa on nyt kaksi JOJO-latauspistettä. Asiakas voi ladata automaatilla omatoimisesti Joensuun joukkoliikenteen Waltti-kortteja sekä ostaa kertalippuja. Latauspisteellä tehdyistä ostoista ei veloiteta myyntipalkkiota. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Käteismaksu ei ole mahdollinen.

Automaatista myytävät liput

Latauspisteissä voi ladata kautta ja arvoa Waltti-kortille. 30 päivän kauden voi ostaa aikuiselle, lapselle, nuorelle ja opiskelijalle. Kautta ostettaessa pitää tehdä myös vyöhykevalinta. Kausi ja arvo latautuvat kortille ostohetkellä ja ovat heti käytettävissä. Ostosta saa kuitin.

Kertalippuja voi ostaa aikuiselle ja lapselle. Lippua ostaessa valitaan myös vyöhykkeet, joilla lippua käytetään. Kertalippu tulostuu paperilippuna. Kertaliput ovat voimassa ostohetkestä alkaen. Yhden vyöhykkeen lippu on voi-massa yhden tunnin ja 2-3 vyöhykkeen lippu kaksi tuntia.

Automaattien sijainnit

Toinen latauspisteistä on sijoitettu Iso Myyn kauppakäytävälle Niskakadun puoleisen liukuportaan alle ja toinen pääkirjaston ala-aulaan toisen kerroksen portaan tyvelle. Iso Myy on auki arkisin klo 9-19, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 12–16. Pääkirjasto on samoin auki joka päivä, arkisin klo 9-20, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–16. Juhlapäivinä aukioloajat ovat molemmissa poikkeavia.

Latauspisteissä ei voi toistaiseksi ladata ELY:n Waltti-kortteja eikä myöskään KELA-tuettuja koulumatkalippuja. Hilja-lippuja ei voi ostaa latauspisteistä.

Jos latauspisteet osoittautuvat suosituiksi, niitä voidaan hankkia lisää.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.