Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun Uutisten toinen nelikielinen korona-numero ilmestynyt

Joensuun Uutisten toinen nelikielinen korona-numero ilmestynyt

Kaupungin tiedotuslehti Joensuun Uutisten korona-erikoisnumero ilmestyi ensimmäisen kerran maaliskuussa.

Nyt koronarajoitusten hellitettyä kaupungin palveluissa on paljon asukkaille tärkeitä muutoksia, ja toinen nelikielinen erikoisnumero ilmestyy keskiviikkona 10. kesäkuuta.

– Ensimmäinen lehden erikoisnumero tuli tarpeeseen. Uudessa tilanteessa ihmisten tiedonjano oli suuri ja samassa se oli meille oiva aika tehostaa viestintäämme myös eri kielillä. Saimme lehdestä paljon hyvää palautetta ja saimme sillä kiinni uusia kohderyhmiä. Nyt koronarajoitusten höllentyessä on hyvä väli kertoa kaupungin palveluista ja muun muassa kaupunkilaisille koostetuista turvallisuusohjeista taas mahdollisimman monella välineellä, sanoo kaupungin tiedottaja Jatta Rautanen.

Saat lehden Karjalan Heilin välissä kotiin tai jakelupisteistä

Lehti on tällä kertaa aiempaa paksumpi, 16-sivuinen, ja siinä on omat sivut suomen lisäksi englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi. Lehti jaetaan joensuulaistalouksiin Karjalan Heili -lehden välissä 10. kesäkuuta ja lisäksi postin paikkojakeluna niillä alueilla, joissa ei Heiliä jaeta.

Joensuun Uutisten erikoisnumero on luettavissa myös osoitteessa www.joensuu.fi/korona.

Kotijakelun ja verkon lisäksi lehteä on jaossa jakelutelineissä eri puolilla kaupunkia.

Lehteä saa kaupungin palvelupisteistä maaseutualueilla ja kantakaupungissa kaupungintalolta, Carelicumin palvelupisteestä, pääkirjastosta sekä Rantakylän ja Nepenmäen sivukirjastoista.

Lehden sisältöä on jälleen tuotettu yhteistyössä Siun soten kanssa.

Joensuun Uutisten mainos