Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun talvipyöräilykonferenssin ohjelmaan ehtii vielä ehdottaa esityksiä

Joensuun talvipyöräilykonferenssin ohjelmaan ehtii vielä ehdottaa esityksiä

Kansainvälinen talvipyöräilykonferenssi Winter Cycling Congress pidetään Joensuussa 5.2.–7.2.2020.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä konferenssi järjestettiin ensimmäisen kerran Oulussa 2013 ja on sen jälkeen kiertänyt maailmaa. Konferenssin valmistelut ovat hyvässä vauhdissa ja rekisteröityminen tapahtumaan alkaa loppuvuoden aikana.

– Suomella ja Joensuulla on nyt hieno tilaisuus päästä esittelemään osaamistamme ja tietotaitoamme ympäri maailmaa saapuville asiantuntijoille ja pyöräilystä kiinnostuneille, iloitsee Joensuun kaupungin tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

Talvipyöräilykonferenssi koostuu luennoista, paneelikeskusteluista ja työpajoista.

Konferenssi etsii kaikille avoimella haulla puhujia tapahtumaan nettisivujensa kautta. Puhujahaku avautui lokakuun alussa ja on käynnissä marraskuun 15. päivä saakka. Ohjelmaehdotuksia on tullut jo 28 ja lisää mahtuu mukaan. Ohjelmaa tullaan julkaisemaan sitä mukaa, kun puhujakiinnityksiä saadaan tehtyä.

Teemoina hiilineutraalius, olosuhteiden kehittäminen ja terveysvaikutukset

Joensuun konferenssin kantavina teemoina ovat hiilineutraalisuus, pyöräilyolosuhteiden kehittäminen ympärivuotisesti sekä pyöräilyn vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin.

Konferenssin aikana tutustutaan Joensuun pyöräilyolosuhteisiin ja eri ratkaisuihin myös konkreettisesti paikan päällä.

– Winter Cycling Congressin tarkoituksena on edistää arkipyöräilyä ja osoittaa, ettei talvipyöräily ole mikään extreme-urheilijoiden laji. Joensuulla on hyvät näytöt pyöräilyn edistämisestä ja kunnossapidosta. Joensuussa talvikin on oikeasti luminen, joten paikkavalintana Joensuu on hyvin luonnollinen, toteaa Winter Cycling Federation järjestön puheenjohtaja Timo Perälä.


Tapahtuman nettisivut: www.wintercyclingcongress2020.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.