Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun ratapihan työt muuttavat aseman laiturijärjestelyjä 6. syyskuuta alkaen

Joensuun ratapihan työt muuttavat aseman laiturijärjestelyjä 6. syyskuuta alkaen

Väyläviraston hanke Joensuun ratapihan parantamiseksi tuo asemalle uusia liikkumisen tilapäisjärjestelyjä ja muutoksia junien lähtö- ja saapumispaikkoihin.

Isompi muutos tapahtuu maanantaina 6. syyskuuta, kun kaukojunat siirtyvät liikennöimään uudella, juuri valmistuneella raiteella 901. Juniin noustaan ja niistä poistutaan aseman reunalaiturilta 1.

– Matkustajien ja saattajien liikkuminen saapuville ja lähteville junille helpottuu, kun Aseman reunimmainen laituri ja uusi raide saadaan käyttöön. Laiturialueella tullaan tekemään vielä kivetys- sekä katosten viimeistelytöitä laiturin ja uuden raiteen käyttöönoton jälkeen, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jetro Matilainen Väylävirastosta.

Paikallisjunat kulkevat 6. syyskuuta alkaen Sirkkalan alikulkusillan tilapäiseltä laiturilta, jonne kuljetaan uuden parkkitalon pohjoisen puolen päädystä.

Kulkureitit laitureille merkitään työvaiheita mukaillen aitauksin ja opastein. Asemalla liikkuvien tulee seurata opasteita ja noudattaa varovaisuutta. Lippuautomaatti asemarakennuksen ulkopuolella on käytössä normaalisti.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.