Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun liikuntapalveluille käyttöön uusi omatoimi-varausjärjestelmä

Joensuun liikuntapalveluille käyttöön uusi omatoimi-varausjärjestelmä

Joensuun liikuntapalvelut ovat ottaneet uuden omatoimi-varausjärjestelmän käyttöön. Järjestelmää testataan aluksi Marjalan koulun liikuntasaliin. Tarkoituksena on tulevaisuudessa laajentaa tarjontaa muihinkin kaupungin liikuntatiloihin.

Varausjärjestelmän avulla asiakas pystyy varaamaan ja maksamaan vuoronsa itse verkossa. Tämän jälkeen asiakas saa tekstiviestillä ja sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on myös ovikoodi sisäänpääsyä varten.

Uudella varausjärjestelmällä pyritään helpottamaan varausten tekoa. Varaaminen on mahdollista nyt viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Aikaisemmin kaikki varaukset on tehty liikuntapalveluiden henkilöstön kautta sähköpostilla tai puhelimitse.

Varaajan on huomioitava, että maksua ei palauteta, mutta sairastapauksissa vuoro voidaan siirtää toiseen ajankohtaan. Tämä siirto tapahtuu liikuntapalveluiden henkilökunnan kautta.

Toinen huomioitava asia on, ettei koulun liikuntavälinevarastoon ole pääsyä. Käytössä olevat varusteet vaihtelevat varattavan tilan mukaan, Marjalan koulun liikuntasalissa varaajan käytössä ovat salibandymaalit, lentopalloverkko- ja tolpat, alastulopatjat sekä voimistelupenkit. Muut välineet varaajan on tuotava itse mukanaan.

Varaukset tulee tehdä osoitteessa www.tilavajoensuu.fi ja tilaa haetaan nimellä ”Marjalan koulu”. Samassa osoitteessa ovat myös tarkemmat ohjeet varauksen tekemiseen.


Lisätietoa:

Maria Kukkonen
varaussuunnittelija
p. 050 409 2201
maria.kukkonen@joensuu.fi