Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupunki muisti Superpesikseen noussutta JoMan naisten joukkuetta

Joensuun kaupunki muisti Superpesikseen noussutta JoMan naisten joukkuetta


Tieto Joensuun Mailan naisten edustusjoukkueen noususta pesäpallon mestaruussarjaan Superpesikseen otettiin kaupungilla ilolla vastaan.

Joensuun kaupunki järjesti keskiviikkona 4. syyskuuta onnittelutilaisuuden, jossa joukkue palkittiin tuhannen euron adressilla ja lisäksi kukin pelaaja sai kaupungilta oman pienen muistamisen.

Illan tilaisuudessa olivat mukana lähes kaikki joukkueen pelaajat ja joukkueen muuta edustusta. Kiitospuheenvuoron joukkueen puolesta piti joukkueenjohtaja Tero Toivanen.

– Joukkueen sarjanousulla on todella iso merkitys. Eikä vain urheilullisesti vaan koko Joensuun kaupungille. Pelaajat eivät edusta tuolla maailmalla liikkuessaan vain Joensuun Mailaa vaan koko Joensuuta, Toivanen sanoo.

Joensuun kaupungin liikuntajohtaja Timo Heinonen iloitsee siitä, että Joensuun vahva palloilu saa nyt naisjoukkueen sarjojen terävimpään kärkeen.

– Palloiluseuroissa korkeimmilla sarjatasoilla on ollut varsin miesvoittoista viime vuosina. Naistenkin nousulle on ollut tilausta ja onnittelemme siitä Jomaa lämpimästi, sanoo Heinonen.

Joensuun kaupungilta joukkuetta olivat keskiviikkona onnittelemassa Heinosen lisäksi kansliapäällikkö Jari Horttanainen ja kulttuuri- ja liikuntalautakunnan pj. Arto Pippuri sekä kaupunginhallituksen edustajina Hannele Autti, Heli Hjälm, Sari Koskinen ja Simo Rauma.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.