Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupunki järjestää loka-marraskuussa tontinluovutuskilpailun tontista osoitteessa Rantakatu 31

Joensuun kaupunki järjestää loka-marraskuussa tontinluovutuskilpailun tontista osoitteessa Rantakatu 31

Joensuun kaupunki järjestää tarjouskilpailun tontin luovuttamisesta. Tarjouskilpailun kohteena on Rantakatu 31 tontti, joka sijaitsee Sirkkalan sillan päässä, Rantakadun varrella. Tontilla on aiemmin sijainnut muun muassa Joensuun konservatorio. Tontilla on pinta-alaa nykyisellään 3006 m2 ja se rajoittuu Rantakadun ja Yläsatamakadun katualueisiin.

Kilpailu toteutetaan avoimena tarjouskilpailuna, johon voivat osallistua rakennusliikkeet, rakennuttajat ja muut tahot, jotka arvioivat kykenevänsä toteuttamaan rakennushankkeen velvoitteen mukaisessa aikataulussa. Kiinteistöä koskevan asemakaavan muuttaminen on käynnissä. Kaavaluonnos julkaistaan syyskuussa. Tarjouskilpailun voittajan kanssa valmistellaan kaavaehdotus päätöksentekoa varten kaavaluonnoksen ja voittaneen tarjouksen pohjalta.

Kilpailun voittaja ratkaistaan hinnan ja laadun arvioinnin perusteella. Laatutekijöinä arvioidaan tarjoajan esittämiä suunnitelmia, muun muassa niiden kaupunkikuvallista soveltuvuutta, omaleimaisuutta sekä ekologisuutta ja energiatehokkuutta koko elinkaaren aikana.

Lisätietoja asiasta on tässä vaiheessa kaupunkirakennelautakunnan kokouspöytäkirjassa Dynastyssa. Varsinainen kilpailukutsu julkaistaan myöhemmin syksyllä, arviolta lokakuun puoleen väliin mennessä.

Lisätiedot ja kyselyt: maaomaisuus@joensuu.fi ja kaavoitus@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.