Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu kutsuu kaupunkilaiset testaamaan uudistuvia verkkosivuja

Joensuu kutsuu kaupunkilaiset testaamaan uudistuvia verkkosivuja


Joensuun kaupungin uudet verkkosivut julkaistaan alkuvuonna 2019. Uudistuviin verkkosivuihin on mahdollista tutustua ennakkoon kaupungintalon avoimien ovien päivänä lauantaina 24.11. klo 9–13 osoitteessa Rantakatu 20.

–    Meille on tärkeää saada kaupunkilaisilta käyttäjäpalautetta sivustosta. Haluamme kuulla ovatko uudet sivut kaupunkilaisten mielestä toimivat ja mitä voisimme vielä kehittää, kertoo viestintäpäällikkö Reeta Knuuti.

Verkkosivu-uudistuksessa tärkeimpiä kehittämiskohteita ovat olleet: palveluiden ja ajankohtaisten asioiden parempi löydettävyys sekä sivujen saavutettavuus. Uudet verkkosivut ovat myös responsiiviset eli ne mukautuvat mobiilinäyttöihin.

Verkkosivut eivät ole vielä valmiit, vaan tilaisuudessa esitellään osa valmisteilla olevasta sivustosta. Kävijöillä on mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa testaamaan uusia verkkosivuja ja antamaan niistä palautetta.

Kaupunkilaiset osallistuivat sivujen alkuvaiheen suunnitteluun viime keväänä antamalla palautetta sivujen ulkoasusta ja rakenteesta. Kaupunkilaisilta saatu palaute auttoi kehittämään sivustoa ja sen pohjalta esimerkiksi sivujen ulkoasuun tehtiin muutoksia.

Verkkosivu-uudistukseen on osallistunut kaikkiaan yli 200 kaupungintyöntekijää.