Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu hakee uutta kaupunginjohtajaa

Joensuu hakee uutta kaupunginjohtajaa

Haku Joensuun kaupunginjohtajaksi käynnistyi tänään 1. maaliskuuta. Haku päättyy keskiviikkona 29. maaliskuuta kello 16. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito. Nykyinen kaupunginjohtaja Kari Karjalainen eläköityy elokuun lopussa ja uuden kaupunginjohtajan on määrä aloittaa 1.9.2023.

- Etsimme innovatiivista ja ennakkoluulotonta ihmistä, joka tietää kuinka ihmisiä ja asioita johdetaan. Vankka kokemus talous- ja henkilöjohtamisesta on välttämätön tehtävän hoitamiseen. Toivomme uudelta kaupunginjohtajalta avoimuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Joensuussa on terve hallintokulttuuri, ja sellaisena haluamme sen myös säilyttää, toteaa Joensuun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jere Nuutinen.

Lähihaastattelut virkaan pidetään tiistaina 11. ja keskiviikkona 12. huhtikuuta. Soveltuvuustestit järjestetään viikolla 17. Ehdokkaiden haastattelutilaisuus valtuustoryhmille järjestetään maanantaina 15.5. Kaupunginvaltuuston on määrä päättää viran täyttämisestä toukokuun kokouksessa.

Hakuehdoista voi lukea lisää ja hakemuksen jättää osoitteessa joensuu.fi/kaupunginjohtajaksi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.