Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu Areenassa kaikille avoimia yleisövuoroja

Joensuu Areenassa kaikille avoimia yleisövuoroja

Koululaisten syysloman kunniaksi Joensuu Areenassa on kaikille avoimia maksuttomia yleisövuoroja. Yleisövuoroja on tiistaista torstaihin 19.-21.10.2021 kello 8-14 välisenä aikana. Yleisön käytössä olevilla kentillä on mahdollista mm. pelailla eri pallopelejä kuten lento-, kori- tai sulkapalloa sekä salibandya. Vastaavasti yleisurheilualueilla voi juosta tai hypätä pituushyppyä. Myös kuntosali on yli 15-vuotiaiden vapaassa käytössä.

Kyseisenä ajankohtana Areenalla on myös joitakin ennakkoon varattuja vuoroja. Varattujen vuorojen aikana kyseisille kenttäalueille meno on yleisöltä kielletty. Varatut vuorot voi tarkistaa osoitteesta www.tilavajoensuu.fi.

Liikuntapalvelujen henkilöstö valmistelee kentät pelikuntoon, mutta pelivälineitä Areenalla ei ole. Varaathan siis mukaasi tarvittavat mailat ja pallot sekä ennen kaikkea sisäjalkineet. Ulkojalkineissa hallin puolelle meneminen on ehdottomasti kielletty.

Mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksen saat liikuntapalvelujen henkilökunnalta. Henkilöstön löydät joko Areenan hallin puolelta tai katutasossa olevasta toimistosta. Henkilöstön erotat sinisestä Joensuu-logolla varustetusta paidasta.

Saavuthan paikalle vain terveenä ja paikalle saapuessasi noudatat voimassa olevia koronaohjeita (ks. www.joensuu.fi/korona).


Lisätietoa

Jere Sinkkonen
varaussuunnittelija, liikuntapalvelut
jere.sinkkonen@joensuu.fi
p. 050 311 9168

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.