Sisältöjulkaisija

angle-left Jere Pajunen rakentamaan urheilukaupunki Joensuun imagoa

Jere Pajunen rakentamaan urheilukaupunki Joensuun imagoa

Joensuun kaupunki haluaa tehdä urheilusta ja liikunnasta imagollisen vahvuuden, jolla on vaikutusta niin kaupungin yleiseen vetovoimaan, opiskelijoiden ja työvoiman houkutteluun kuin yritysten sijoittumiseen.

Tämän mahdollistamiseksi kaupunki käynnistää yhteistyökumppaneineen uuden hankkeen, jonka vetäjäksi on valittu kauppatieteiden maisteri Jere Pajunen.

Joensuun kaupungin uudistuvaan strategiaan liittyen toteutetaan noin vuoden kestävä selvityshanke, jonka lopputuloksena syntyy toimijoiden yhteinen näkemys urheilu- ja liikuntakaupungin tulevaisuuden tavoitetilasta toimenpiteineen.

– Selvitystyö tehdään läheisessä yhteistyössä Joensuun kaupungin, seurojen, elinkeinoelämän, Itä-Suomen liikuntaopisto ISLOn ja muiden keskeisten toimijoiden kanssa. Selvitysvaiheen jälkeen toimenpiteet on tarkoitus toteuttaa vahvalla toimijoiden kumppanuudella ja rahoitusta eri lähteistä hakien, kertoo Joensuun kaupungin strategiajohtaja Sami Laakkonen.

Hankkeen projektipäälliköksi valitulla Jere Pajusella on vahva ja menestyksekäs oma urheilutausta suunnistuksessa ja kestävyysurheilussa. Pajunen pitää tehtävää innostavana ja mielenkiintoisena.

– Joensuun liikunta- ja urheilumahdollisuudet ovat mielestäni ainutlaatuisia. Monipuoliset luontoliikuntakohteet sekä kaupungin rakennetut liikuntapaikat ovat helposti saavutettavia niin kuntoliikkujalle kuin huippu-urheilijalle. Kokemusteni pohjalta pohjoiskarjalaisessa liikunnassa on aina ollut läsnä positiivisuus ja yhteistyön henki. Odotankin siis innolla, että pääsen edistämään Joensuun liikunta- ja urheilumahdollisuuksia sekä rakentamaan entistä vahvempaa kuvaa Joensuusta liikkuvan ihmisen kaupunkina, Pajunen sanoo.

Pajunen aloittaa tehtävässään heinäkuun puolessa välissä. Hanke toteutetaan Pohjois-Karjalan maakuntaliiton AKKE-rahoituksen tuella.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.