Sisältöjulkaisija

angle-left Järjestötoiminta tutuksi Joensuun järjestöviikolla 27.10.–3.11.

Järjestötoiminta tutuksi Joensuun järjestöviikolla 27.10.–3.11.

Joensuussa vietetään järjestöviikkoa 27.10.–3.11. Meillä toimii aktiivisesti satoja eri alojen järjestöjä, jotka mahdollistavat kaupunkilaisille erilaisia palveluita, harrastuksia, vapaaehtoistyötä ja tuovat monipuolista sisältöä arkeen.

Näitä kaikkia toimijoita juhlistetaan Joensuun järjestöviikolla, jolloin nostetaan esiin järjestökentän tarjoamia mahdollisuuksia ja järjestetään runsain mitoin erilaisia tapahtumia aina kurpitsankaiverruskilpailuista luistelukoulujen avoimiin oviin.

– Järjestöviikolla on mukana jo 50 yli erilaista toimintoa tai tapahtumaa, mutta mukaan mahtuu vielä, riemuitsee projektipäällikkö Tiia Turunen.

Järjestöt voivat lisätä oman toimintonsa mukaan järjestöviikon kalenteriin. Kalenteriin ja viikon ohjelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.joensuu.fi/jarjestoviikko.

Paikallisten järjestöjen toimintaan on mahdollista käydä tutustumassa järjestötoreilla. Niitä järjestetään viikon aikana niin Enon ja Tuupovaaran palvelupisteillä kuin Joensuun pääkirjastossa sekä Reijolan kirjastossa.

Järjestöissä ja yhdistyksissä toimiville järjestetään erilaisia koulutuksia sekä työpajoja viikon aikana. Jokainen arkiaamu käynnistetään virtuaalisilla aamukahveilla, joilla keskustellaan vaihtuvista aiheista yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Viikon ohjelmaan mahtuu myös muun muassa rahoitusinfo, tapahtumajärjestämisen oppitunti, työpajoja osallisuuden edistämiseksi sekä runsaasti muuta ohjelmaa.

Järjestöviikkoa koordinoi tänä vuonna Joensuun KAKE 2.0 -hanke, joka on kansalaistoimijalähtöinen kaupunkikeskustan kehittämishanke. Hanketta rahoittavat Joensuun kaupunki, Etelä-Savon ELY-keskus sekä Euroopan sosiaalirahasto.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.