Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupungin ilmastokumppanuusverkosto kasvoi jälleen uudella jäsenellä

Joensuun kaupungin ilmastokumppanuusverkosto kasvoi jälleen uudella jäsenellä

Ilmastokumppanuusverkosto sai 33. jäsenen, kun Hypernova Oy allekirjoitti ilmastositoumuksen Joensuun kaupungin kanssa.

Hypernova Oy on paikallinen ohjelmistoyritys, jossa toteutetaan ja käytetään vapaita ja avoimia lähdekoodin sovelluksia. Yrityksen arvoihin kuuluvat avoimuus ja läpinäkyvyys sekä turhan paperityön välttäminen. Sitoumuksen toimenpiteet otettiin heti käytäntöön, kun sitoumus kirjoitettiin ensimmäistä kertaa sähköisesti Joensuun kaupungin kanssa.

Hypernova Oy sitoutuu paperin minimoisen lisäksi hyödyntämään palvelinkeskuksissa uusiutuvia energialähteitä ja energiatehokkaita jäähdytysratkaisuja sekä suosimaan etätyötä ja -palavereita.

Voit tutustua Hypernova Oy:n ja kaikkien muiden 32. ilmastokumppanin ilmastositoumukseen osoitteessa. www.climatejoensuu.fi/ilmastokumppanimme

Ilmastokumppanuus

Ilmastokumppanuus on yhteistyötä kaupungin elinkeinoelämän ja yritysten kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Ilmastokumppanuuden kehittäminen ja verkoston kasvattaminen on yksi Joensuun Ilmasto-ohjelman keskeisimpiä toimenpiteitä.

- Olemme todella tyytyväisiä siihen, kuinka kumppanuusverkosto kasvaa ja kehittyy. Hiilineutraali Joensuun 2025 -ohjelman tavoitteena on saada 50 ilmastokumppania ja tämä tavoite etenee hyvin aikataulussaan, kommentoi ympäristösuojelunpäällikkö Jari Leinonen.

 

Lisää ilmastokumppanuudesta voit lukea

www.climatejoensuu.fi/ilmastokumppanuus