Sisältöjulkaisija

angle-left Haku auki englantia painottavaan Kanervalan alakouluun – Avoimet ovet 19. marraskuuta

Haku auki englantia painottavaan Kanervalan alakouluun – Avoimet ovet 19. marraskuuta

Joensuun kaupungin Kanervalan koulussa Kaislakadulla voi käydä alakoulun englantia painottaen.

Syksyn 2023 ykkösluokkalaisten haku on parhaillaan käynnissä. Hakea voivat minkä koulualueen oppilaat tahansa eikä lapsen äidinkielellä ole merkitystä.

Kouluun haetaan haastatteluiden kautta ja ne järjestetään 5. joulukuuta. Haastatteluun ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen iris.oinasniemi@joensuu.fi viimeistään perjantaina 2. joulukuuta.

Kanervalan koulu on Pohjois-Karjalan ainoa alakoulu, jossa englanti ei ole ainoastaan oppiaine vaan myös opetuskieli.

– Kanervalan koulu tarjoaa kansainvälisen ilmapiirin ja kutsumme sitä kyläkouluksi keskellä kaupunkia. Arkea helpottaa myös se, että eka- ja tokaluokkalaisilla on mahdollisuus iltapäiväkerhoon koulumme alakerrassa, kertoo Kanervalan koulun rehtori Iris Oinasniemi.

Avointen ovien päivä lauantaina 19. marraskuuta

Kanervalan koulusta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi avointen ovien päivään lauantaina 19. marraskuuta. Ovet ovat avoinna kello 9–13 osoitteessa Kaislakatu 3 A, 2. krs. Ohjelmassa on kouluun tutustumisen lisäksi Nallesairaala sekä lelujen- ja tavaranvaihtotori.

Kanervalan englantipainotteiseen kouluun voi hakea myös 2.–6. luokille jatkuvalla haulla. Alakoulusta Kanervalan oppilaiden koulupolku jatkuu Joensuussa Lyseon peruskoulun englanninkielipainotteisille luokille.

Lisätietoja kouluun hakemisesta ja avointen ovien päivästä antaa rehtori Iris Oinasniemi, iris.oinasniemi@joensuu.fi tai 050 439 0380. Kanervalan koulusta on lisätietoa osoitteessa https://peda.net/joensuu/alakoulut/kanervalan-koulu.