Sisältöjulkaisija

angle-left Enon seniorikuntosali muuttaa

Enon seniorikuntosali muuttaa

Enon entisellä terveysasemalla sijaitsevan seniorikuntosalin käyttö päättyy kesäkuussa 2023. Enon seniorikuntosali siirretään Enon kunnantalon valtuustosalin yhteyteen aikavälillä 12.6.-3.7. Valtuustosali tulee säilymään myös kokouskäytössä.

Valtuustosalin takaosaan ja seinustoille sijoitettavaan kuntosaliin asennetaan kuntosalilaitteet, peilit ja puolapuut. Lattialle asetetaan joustavaa Upofloor -mattoa. Lähes kaikki terveysaseman kuntosalilla olleet laitteet ja muu irtaimisto siirretään uuteen saliin. Kuntosalin välittömään läheisyyteen on suunniteltu myös pukuhuonetilat, WC/pesutila sekä kahvinkeittopiste.

Uusi kuntosali tulee olemaan auki arkisin klo 8–14 sekä iltakäytössä maanantaina, keskiviikkona sekä perjantaina klo 17-22.  Kyseiset aukioloajat sisältävät kuntosalin yleisövuorot sekä erikseen haettavat vakiovuorot. Yleisövuorojen aikaan kuntosalia voi käyttää ostamalla kuukausi- tai kausikortin. Muina aikoina valtuustosali on kokouskäytössä. Kausikortin voi ostaa Enon palvelupisteeltä tai verkkokaupasta www.tilavajoensuu.fi.

Vakiovuoroa ajalle 3.7.-31.12.2023 voi hakea 22.5.–5.6. välisenä aikana. Haun voi tehdä joko sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/senioriliikunta, paperilomakkeella Enon palvelupisteellä tai Enon nykyisellä seniorisalilla. Uuden seniorikuntosalin vakiovuorojen 2024 hinnoista päättää Kulttuuri- ja liikuntalautakunta marraskuun 2023 kokouksessaan. Vuoden 2023 loppuun saakka kuntosalin vakiovuorot ovat maksuttomia. Kuntosalien voimassaoleviin hintoihin voi tutustua osoitteessa www.joensuu.fi/maksut.

Enon terveysaseman yhteydessä sijainneen seniorikuntosalin muutto tuli ajankohtaiseksi, kun Enon terveysasema muutti Enon kunnantalolle. Näin ollen kuntosalin ei ollut mahdollista jatkaa entisissä tiloissa. Mahdollisiksi uuden seniorikuntosalin sijoituspaikoiksi osoittautuivat kunnantalon valtuustosali, jäähallin pukukoppirakennus tai urheiluhallin kuntosali. Käyttäjien mielipiteitä asiaan kartoitettiin kesällä 2022 toteutetulla asiakaskyselyllä, johon saatiin yhteensä 173 vastausta. Kolme neljäsosaa kyselyyn vastanneista äänesti valtuustosalia seniorikuntosalin uudeksi sijoituspaikaksi.

 

Lisätietoa
 

Antti Korhonen
Liikuntakoordinaattori
antti.korhonen@joensuu.fi / 050 359 8661

Timo Mikkonen
Kunnossapitosuunnittelija
timo.mikkonen@joensuu.fi / 050 057 5594

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.