Sisältöjulkaisija

angle-left Enon kirjasto suljettu 26.6.–6.8. uuden koulun rakennustöiden takia

Enon kirjasto suljettu 26.6.–6.8. uuden koulun rakennustöiden takia

Enon kirjasto on kiinni maanantaista 26. kesäkuuta sunnuntaihin 6. päivä elokuuta uuden koulun rakennustöiden takia. Myöskään omatoimikirjasto ei ole tänä aikana käytössä.

Kiinniolon aikana kirjaston lattia hiotaan ja käsitellään. Kirjaston viimeinen aukiolopäivä on ennen juhannusta oleva torstai 22. kesäkuuta. Omatoimikirjasto on käytettävissä myös juhannusviikonloppuna.

Kirjastoauto on Enon kirjaston piha-alueella perjantaina 30. kesäkuuta kello 9–13.  Auton mahdollisista muista päivystysajoista tiedotetaan erikseen.

Kesäkuussa Enon kirjastosta lainatun aineiston eräpäivä on maanantai 7. elokuuta.

Enon kirjastoa ei voi valita varausten noutopaikaksi 9. kesäkuuta alkaen. Sen jälkeen noutopaikaksi tulee automaattisesti joko Uimaharjun kirjasto tai asiakkaan itse valitsema kirjasto. Varauksen voi myös keskeyttää haluamakseen ajaksi verkkokirjastossa tai ottamalla yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

Uimaharjun kirjasto (Honkajoentie 2) palvelee tiistaisin kello 12–18 ja perjantaisin kello 10–15 sekä omatoimisopimuksen tehneille joka päivä kello 7–21. Omatoimisopimuksen voit tehdä Enon kirjastossa tai missä tahansa muussa Vaara-kirjastojen omatoimikirjastossa.

Maanantaina 19. kesäkuuta kello 15–18 Enon kirjastossa järjestetään Lainaa Enon kirjasto tyhjäksi -tapahtuma. Tapahtumassa on luvassa onnenpyörä, arvonta, hahmobongausta lapsille, kesäisiä kirjavinkkejä, kahvi- ja mehutarjoilu sekä poistokirjoja ilmaiseksi.

Kesän aikana kirjaston ympäristössä tehdään uuden koulun rakentamiseen liittyviä pihatöitä. Parkkipaikkaa laajennetaan, ajojärjestelyjä muutetaan ja valaistusta parannetaan. Lisäksi tontilla pohjustetaan liittymiä ja tehdään muita pohjatöitä.