Sisältöjulkaisija

angle-left Draft-ideakilpailun voittoon saunatapahtuma ja rekrytointivideot

Draft-ideakilpailun voittoon saunatapahtuma ja rekrytointivideot

Syksyllä julkistetun Joensuun Draft-ideakilpailun voittajat ovat selvillä. Joensuunlaiset saavat uuden saunatapahtuman talveen ja kaupunki uusia rekrytointivideoita.

Oppilaitosten opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnatussa kilpailussa etsittiin ideoita Joensuun vetovoiman edistämiseen sekä uusia palveluita Joensuun talvimatkailuun.

Rekrytointivideoilla lisää hakijoita Joensuuhun

Vetovoimaa teeman voittajat toteuttavat kaupungille videomuotoisia työpaikkailmoituksia. Videoiden käyttö työnhaussa ja rekrytoinnissa yleistyy koko ajan. Videoilla luodaan uudenlaista kuvaa kaupungista työnantajana ja samalla myös Joensuusta alueena.

- Videoiden kautta haluamme tuoda näkyviin Joensuun kaupungin potentiaalisena työnantajana. Laadukas, tarinallinen työpaikkailmoitus videon muodossa parantaa mielikuvaa työnantajasta ja tavoittaa enemmän hakijoita, kertoo Matti Ruuska, yksi idean toteuttajista.

Tapahtuma tekee saunomisesta elämyksen

Talvimatkailu-sarjan voitti Joensauna-niminen tiimi, joka järjestää saunatapahtuman Botanian talvipuutarhassa 1.-10.3.2019. Tapahtuma tarjoaa uudenlaista tekemistä talvisen Joensuun keskustaan.

- Meillä on ollut tämä idea jo aikaisemmin ja kilpailu tarjosi sopivan tilaisuuden sen toteuttamiseen. Kehittämme Joensaunaa eteenpäin myös tulevaisuudessa, sanoo Jesse Korhonen Joensaunasta.

Matala kynnys yritysidean testaamiseen

Draft-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja kehittää yritysideoita pienimuotoisesti. Ohjelma on suunnattu Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston, Riverian, Savonia-ammattikorkeakoulun ja Savon ammattiopiston opiskelijoille ja henkilöstölle.

Draft-ohjelmaa on järjestetty Joensuussa jo vuodesta 2012. Syksyllä 2018 järjestetty Draft-kilpailu oli Joensuun kaupungin erikoishaku. Tavallisia Draft-hakuja on kolmesti vuodessa.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.