KUULUTUKSET

angle-left Carelicumin korttelin osan toinen asemakaavaluonnos valmistui

Carelicumin korttelin osan toinen asemakaavaluonnos valmistui

Carelicumin korttelin osan kaavamuutosluonnos on laadittu uudelleen. Uudelleen laatimisen syy on se, että kaavamuutoksella on tarkoitus mahdollistaa myös musiikki- ja kulttuuritalon toteuttaminen kortteliin. Kaupunginvaltuusto teki asiasta periaatepäätöksen samalla, kun se päätti kaupungin hallinnon tilojen keskittämisestä Carelicumin kortteliin. Kaava-aluetta on laajennettu Koskikadun varteen Carelicumin tontille 14 musiikkitalon tarpeiden vuoksi.

Uutta kaavaluonnosta esitellään tiistaina 1.12.2020 klo 18.00 alkaen etäyleisötilaisuudessa internetissä. Linkki yleisötilaisuuteen löytyy kaavan verkkosivulta osoitteesta www.joensuu.fi/laadinnassa-olevat-kaavat. Hankkeen aiempaa ja muuttunutta sisältöä esitellään tilaisuudessa tarkemmin.

Uusi kaavaluonnos ja siihen liittyvä aineisto ovat nähtävinä 26.11. – 21.12.2020 seuraavissa paikoissa:

Verkkosivuille on avattu Kysy kaavoista -osa, jossa kaavaa koskeva keskustelukenttä on avoinna kaavan nähtävillä pidon ajan (www.joensuu.fi/kysy-kaavoista).

Asiasta voi jättää mielipiteen viimeistään 21.12.2020 kaupunkirakennepalvelujen kaavoitukseen osoitteeseen kaavoitus@joensuu.fi tai Muuntamontie 5, 80100 Joensuu.

Lisätietoja antaa vs. kaavoituspäällikkö Juha Pasma, puh. 050 538 0708, juha.pasma@joensuu.fi.

Joensuu 25.11.2020

Kaupunkirakennepalvelut

SomeShare