Sisältöjulkaisija

angle-left Carelicumin asiakaspalvelupiste pidetään suljettuna 23.-29. marraskuuta

Carelicumin asiakaspalvelupiste pidetään suljettuna 23.-29. marraskuuta

Carelicumin asiakaspalvelupiste pidetään suljettuna 23.–29. marraskuuta Carelicumin tiloissa tapahtuneesta korona-altistumisesta johtuen. Pohjois-Karjalan museo Hilma on kuitenkin avoinna normaalisti ja museon pääsylippujen ostaminen tapahtuu edelleen palvelupisteeltä. Museon pääsylippujen myynnissä voi olla lyhyitä katkoja päivän aikana.

Asiakkaita pyydetään lataamaan Joensuun seudun joukkoliikenteen Waltti-matkakortit automaateilta. Latauspisteet löytyvät Iso Myyn kauppakäytävältä ja Joensuun pääkirjaston ala-aulasta. Eri tapahtumien pääsylippujen ostajia muistutetaan, että tapahtumien lipunmyyntipaikat ja ostotavat kannattaa tarkistaa tapahtumajärjestäjien verkkosivuilta.

Waltti-kortteihin liittyvää neuvontaa saa puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 10–12 välisenä aikana Carelicumin asiakaspalvelunumerosta 013 267 5222.  Myös kaupunginorkesterin ja kaupunginteatterin lippuja voi varata puhelimitse asiakaspalvelunumerosta.

– Altistumisen aikaan töissä ollut asiakaspalveluhenkilöstö on jäänyt omaehtoiseen karanteeniin, jotta museo voidaan pitää auki turvallisesti. Tästä johtuen asiakaspalvelussa on valitettavia muutoksia, kertoo Carelicumin asiakaspalvelusta vastaava Anni Koskeli-Ratamaa.

– Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiireitä. Lisäksi asiakaspalvelutiskit ovat suojattu pleksein. Olemme varautuneet tähän tilanteeseen. Jokaisen meistä on syytä muistaa ne perusohjeet, eli muistetaan noudattaa turvavälejä ja muistetaan hyvä käsihygienia. Nyt on syytä jokaisen julkisissa tiloissa käyttää myös kasvomaskia. Kaupungin palveluissa asioimisesta on koostettu ohjeet kaupungin verkkosivuille, muistuttaa Koskeli-Ratamaa.

Kaupungin verkkosivuille on koostettu ohjeet kaupungin palveluissa ja tiloissa asioiville. Tärkeää on, että kipeänä jäädään kotiin, muistetaan pitää turvavälit ja tarvittaessa käyttää maskia, pestä käsiä sekä muistaa hyvä yskimishygienia. Myös Koronavilkku-sovellus kannattaa ladata puhelimeen. Lisäksi riskiryhmään kuuluvien tulisi arvioida omalta kohdaltaan riskit yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokoontumisiin osallistumisessa.

Siun sote kokoaa verkkosivuilleen listaa altistumispaikoista, johon päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Altistumispaikka ei tarkoita suoraan, että kaikki kyseisessä paikassa olleet olisivat saaneet tartunnan. Listalla olevissa paikoissa on kyseiseen aikaan ollut koronavirustartunnan saanut henkilö, joka on voinut altistaa eli siirtää tartunnan muille samaan aikaan paikalla oleville henkilöille. Katso päivitetty altistumispaikkojen lista.

Tarkemmat ohjeet kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.joensuu.fi/korona.

Lisätietoa Joensuun seudun joukkoliikenteen Waltti-matkakorttien lataamisesta löytyy verkkosivuosoitteesta jojo.joensuu.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.