Sisältöjulkaisija

angle-left Avoin yleisötilaisuus: Kaupunginorkesterin kevään 2020 ohjelmisto

Avoin yleisötilaisuus: Kaupunginorkesterin kevään 2020 ohjelmisto

Joensuun kaupunginorkesterin kevään 2020 ohjelma julkistetaan maanantaina 2.12. klo 17 avoimessa yleisötilaisuudessa Carelicumin auditoriossa osoitteessa Koskikatu 5. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan!

Kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa kevätkauden 2020 ohjelman esittelee Joensuun kaupunginorkesterin ylikapellimestari Eero Lehtimäki. Julkistustilaisuuteen on mahdollista osallistua myös kaupunginorkesterin Facebook-sivun livevideon kautta.

Kevät 2020 tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen konserttikattauksen: luvassa on perinteisiä sinfoniakonsertteja, viihdekonsertteja, kamarikonsertti sekä lapsille sopivaa ohjelmaa.

– Kevätkaudessamme näkyvät vahvasti nuoret taiteilijat, ja olemme pitäneet huolta, että laajassa keskustelussa ollut naisten edustus näkyy ohjelmistossamme positiivisesti, kertoo ylikapellimestari Eero Lehtimäki. Olen ollut valtavan onnellinen siitä, miten Joensuun konserttiyhteisö on lähtenyt mukaan matkaamme. Kaupungilla on tultu vaihtamaan ajatuksia ja konserteissa on nähty paljon nuoria kuulijoita. Toivon, että sama hieno kasvu jatkuu edelleen!, Lehtimäki jatkaa.

Yleisötilaisuudessa on jaossa myös uunituoretta kevään 2020 kausiesitettä. Orkesteri siirtyy nyt ensimmäistä kertaa omaan kausiesitteeseen, jota taskukokoisena on helppo säilyttää ja tarkistaa siitä tulevat konsertit. Esitettä on myöhemmin jaossa ympäri kaupunkia sekä orkesterin konserteissa ja tapahtumissa. Sen voi myös tilata kotiin nettisivuilta piakkoin löytyvän lomakkeen kautta.